Zengin işadamı Kyle Miller'ın evini soymak için gelen hırsızların planları üst üste yaşanan sürprizlerle adeta bozguna uğrar...

Trespass- Yakın dehdit

Mücevher sektöründe çalışan Kyle Miller(Nicolas Cage) eşi Sarah(Nicole Kidman) ve kızı Avery ile huzur içinde şehir dışındaki büyük bir malikanede yaşamaktadır. Ancak, bu mutlu aile tablosu, polis kılığına giren hırsızlar tarafından bozulur. Tüm aile üyelerini rehin alan hırsızlar Kyle'ın kasasında tuttuğu elmasların peşindedir. Elmasları alarak zengin olma hayali kurarlar fakat yaptıkları tüm planların tek tek bozulmaya başlamasıyla neye uğradıklarını şaşırırlar.

Olsada olur olmasa da

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Joel Schumacher'ın üstlendiği 'Trespass', klasik bir hırsızlık filmi. Zengin adamın evine soymaya gelen hırsızlar, kendi içinde hesaplaşan suçlular ve gizli sırlar... Az çok bu tarz filmlerden haberdarsanız ya da benzerlerini izlediyseniz neler olabileceğini kestirebiliyorsunuz. 90 dakikalık filmin iki sahnesinde belki yanılabilirsiniz.(Elmas dolu kasa ve sadık bir eş)

Tüm film büyük bir malikanede geçtiği için senaryonun klişelere boğulmaması gerekli ancak üfleyip, puflamadan bunu bir türlü başaramıyorsunuz hem de oscarlı iki yıldız Nicolas Cage ve Nicole Kidman'a rağmen. Ortada iyi bir konu ve replikler de olmayınca ne yapsın bizim oscarlılar...

Sıradan bir film olmaktan öteye gidemeyen 'Trespass'ın en ilginç özelliği sanki hiç para harcanmamış gibi durması. Koskoca filmin tüm bütçesi direğe çarpan bir porsche ve yanan bir kulübeden ibaret. Kırılan bir iki camı da unutmayalım. Böyle olunca da aksiyon sadece harekete dayanıyor. Dayanıyor ama 'nerede hareket orada bereket'e burada rastlamak mümkün bile değil.