Üç kız arkadaşın aşk hayatını romantik erotizmle birleştiren 'Romantik Komedi 2' beklentileri boşa çıkarmadan sinemaseverleri güldürüp eğlendirmeyi başarıyor...

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

Üç kız arkadaştan Zeynep, Ergün ile evli, Esra Mert'le evlilik hazırlığındadır. Didem ise sevgilisi Cem'den hâlâ evlilik teklifi alamamıştır. Bu yüzden 'Evlenmeye Giden Yol' adlı bir kitabı okumaya başlar. Kitapta okuduğu taktikleri sevgilisi Cem'in üzerinde dener ama olaylar hiç ummadığı şekilde gelişir. Aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Cem'in yeni filminde başrolü paylaştığı kız yüzünden Didem kıskançlık krizlerine girer. Didem, Esra ve Zeynep'i de yanına alarak Cem'in her adımını izlemeye başlar. Bu takip Mert'in bekarlığa veda partisinin ortaya çıkmasına sebep olur. O gece yaşananlar ise büyük sürprizlere yol açar.

Haberin Devamı

Milliyet sürprizi!

Romantik komediler arasında ayrı bir yere sahip olan 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda', son yıllarda izlediğim başarılı filmlerden biri. Serinin ilk bölümünün izinden giden devam filmde kadın-erkek ilişkileri komedi ağırlıklı anlatılıyor. Üç kız arkadaşın aşk hayatı üzerine kurulan 'Romantik Komedi 2' yer yer 'Sex and the city' dizisini hatırlatsa da kendi içinde özgünlüğünü yaratmayı başarmış. Beklentileri boşa çıkarmayan ve hedef kitlesine ulaşmayı başaran filmde harikalar yaratan tek oyuncu ise Gülgen Öz. Onu gördüğünüzde otomatikman gülmeye başlıyorsunuz çünkü gözleriyle bile izleyiciyi güldürebilen nadir oyunculardan biri. Sinem Kobal ise her zamanki gibi döktürüyor! Selena dizisindeki performansından sonra oscarların da üstü olarak kabul edilen kainat oyunculuk ödüllerini toplayacağı kesin!

'Romantik Komedi 2'ye ise damgasını erotizm vuruyor. Gülgen Öz'ün sevişme sahneleri, Engin Altan Düzyatan'ın da küvet sahneleri çok konuşulacak. Filmin sürprizleri ise Ajda Pekkan ve Milliyet gazetesi. Oyuncuların günlük gazete olarak Milliyet okumaları, gençler Milliyet okumuyor diyenlere adeta cevap veriyor:)