Süper kahramanları bir araya getiren 'Yenilmezler' özgün olamayan ancak birbirinden hareketli sahnelerle izleyenlere eğlenceli vakit geçiren bir Hollywood yapımı...

The Avengers-Yenilmezler
Dünyanın güvenliği beklenmedik bir düşmanla tehdit edilmeye başladığında "S.H.I.E.L.D." adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury(Samuel L. Jackson) dünyayı kurtarmak için harekete geçer. Fury, yenilmezlerden oluşan bir takım(Demir Adam- Robert Downey Jr., Hulk-Mark Ruffalo, Thor-
Chris Hemsworth, Kaptan Amerika-Chris Evans, Hawkeye-Jeremy Renner, Black Widow-Scarlett Johansson) kurarak düşmanı yok etmeyi düşünmektedir ancak işi hiç de kolay olmayacaktır.

Finali Star Wars'tan alınmış
Tüm zamanların en büyük süper kahramanlarını bir araya getiren film ilki 1963 yılında basılan ve o günden beri Marvel'in en sevilen çizgi roman serilerinden biri haline gelen 'The Avengers'tan uyarlandı. Bol aksiyonlu ve tamamı özel efektlerden oluşan 'Yenilmezler' sadece ve sadece izleyenleri eğlendirmeyi amaçlıyor. Dünyayı yok edecek bir düşmanla mücadeleyi konu alan senaryo oldukça basit ama bunu yaparken hikâyenin içi doldurulmuyor. Thor'un öz olmayan kardeşi Loki'nin dünyayı dize getirmesi de inandırıcı olmamış. Elindeki süper güçlü asasından başka hiçbir şeyi yok.

Haberin Devamı


Bu süper kahramanların tek başlarına mücadele ederken sadece bir düşmanı iki saatin sonunda alt etmesi biraz zorlama duruyor. Başka bir boyuttan gelen robota benzer canavarların, boyut kapısının kapanmasıyla oldukları yerlere yığılmaları da 'Star Wars-The Phantom Menace'(Yıldız Savaşları) filminin finalini hatırlatıyor.(Enerjisini büyük bir gemiden alan robotlar ana gemiden gelen enerjinin kesilmesiyle oldukları yerlere yığılır.) Yenilmezler'in tek özgün sahnesi dev uçak gemisinin yine dev motorlarla denizden havalanması.