Sürprizlerle dolu Moda Fuarı

Bu yıl ikincisi düzenlenen LeShow İstanbul, başarılı modacı Hakan Akkaya’nın sıra dışı defilesiyle açılışını yaptı. Alışılmışın dışında bir podyum düzeni ile izleyicileri karşılayan ve basında büyük ilgi yaratan defilede sürprizler bitmek bilmedi. Çağla Şikel’in başmankenliğini yaptığı defilede Hakan Akkaya imzalı 400 parçadan oluşan “Glamour” koleksiyonu adeta göz kamaştırdı.

Defilenin en çok konuşulan sürprizlerinden biri şüphesiz Tuba Ünsal’dı. Ünsal’ın yeni bir persona yarattığını belirttiği ve sözlerini kendi yazdığı I’m A Super Human şarkısının klibiyle açılan defilede, 40 model podyuma çıktı.

Haberin Devamı

Sürprizlerle dolu Moda Fuarı

Defilede iki farklı tasarımla yürüyen Çağla Şikel büyük ilgi toplarken, Hakan Akkaya kapanışı büyük beden mankenler Su Alandağlı ve Melek Kaçan ile podyuma çıkarak medyada yaratılan kalıplara karşı eleştirel bir mesaj ile gerçekleştirdi.

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Leshow İstanbul, Hakan Akkaya ve Türk Kızılay’ı Urla Şubesinin yürüttüğü “Hayata Bağlan Projesi” kapsamında otizmli, zihinsel engelli ve down sendromlu çocuklar, anneleriyle birlikte tamamen geri dönüşüm malzemeleriyle ürettikleri giysileri Gonca Vuslateri, İvana Sert ve Derya Uluğ gibi ünlülerle birlikte sergilediler.

Fuarın ikinci günü gerçekleşen özel defilelerde Niyazi Erdoğan, Nil Uzun, Ensieh Najarian& Rana Ghogha ve Binnur Uyar gibi ünlü tasarımcılar Leshow İstanbul podyumunda 2020 koleksiyonlarını sergiledi.

Sürprizlerle dolu Moda Fuarı

2019’da 10. yılını “1 Adam 10 Yıl Sergisi” ile kutlayan ünlü tasarımcı Niyazi Erdoğan’ın 10. yıl sergisi LeShow kapsamında da devam etti.

Moda endüstrilerinin en üst düzey markaları için yeni hedef pazarlara açılan giriş kapısı konumundaki 2. LeShow İstanbul, moda tasarımcıları, önemli pazarlardaki sektörel temsilcileri ve satın almacıları üç gün boyunca bir araya getirdi.

Instagram: ozgurozyurt1