Stil Özlem Kaya Defile Davetiyesi Yarışması

Özlem Kaya Defile Davetiyesi Yarışması

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlenecek olan Ölzem Kaya defilesi için davetiye kazanmak ister misiniz?

Özlem Kaya Defile Davetiyesi Yarışması

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil bölümü mezunu olan Özlem Kaya, eğitim hayatında tanıştığı ünlü tasarımcı Hakan Yıldırım ile birlikte çalışma fırsatı bularak, profesyonel iş hayatına başlamış oldu. Altı sene boyunca Yıldırım’ın tüm koleksiyon ve organizasyonlarında görev alan Kaya, 2004 yılında kendi atölyesini kurarak, tasarım hayatına tek başına devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı

Koleksiyonlarında daha çok, tarihsel süreçlerde yaşanmış ve toplumları derinden etkileyen olaylardan ilham alan Kaya, bu güne kadar organize edilen bir çok IFW’te yer alarak,koleksiyonlarını sevenlerinle paylaştı. Özlem Kaya’nın, yarın itibariyle başlayacak Istanbul Fashion Week’te sunacağı, 2012 sonbahar/kış koleksiyonunu heyecanla bekliyoruz..

Özlem Kaya Defile Davetiyesi Yarışması

SORU
25-28 Ağustos 2010 tarihleri arasında gerçekleşen Istanbul Fashıon Week kapsamında, 28 Ağustos günü Özlem Kaya’nın sunduğu koleksiyonun adı nedir?

Katılım Koşulları;
Takipçilerimizden haber içindeki soruya doğru, yazım yanlışsız ve eksiksiz olarak cevap veren ilk takipçimiz çift kişilik davetiye kazanacaktır!..
 

Yazarlar