Stil Özlem Süer moda haftasına damga vuracak

Özlem Süer moda haftasına damga vuracak

12.09.2017 - 16:53 | Son Güncellenme:

Özlem Süer'in heyecanla beklenen SS 18’ “D U E T - X” koleksiyonu İstanbul Moda Haftası'na damgasını vuracak.

Özlem Süer moda haftasına damga vuracak

Özlem Süer, İlkbahar Yaz 18’koleksiyonunu Mercedes-Benz FashionWeek İstanbul kapsamında 15 Eylül’de gerçekleştireceği defileyle moda dünyasına sunacak. Mercedes-Benz FashionWeek kapanış defilesini üstlenen ünlü tasarımcı farklı hikayelerden esinlendiği koleksiyonunu moda severlerle buluşturmak için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Podyumda Özge Ulusoy farkı

Ünlü model Özge Ulusoy’un açılışını yapacağı defilede MissTurkey güzelleri de podyumda yürüyecek. Özlem Süer SS18’ “D U E T - X” koleksiyonunda sezon trendleri ile tasarlanan çarpıcı parçaları ve zıtlıkların bir arada uyumuyla dikkat çekecek.

DUET-X’de Rap rüzgarı esecek

Başarılı “Rapper”lar ; ‘’Da Poet’’ ve ‘’Kamufle’’Özlem Süer defilesine performanslarıyla damga vuracak.RedBull.com işbirliğiyle’Da Poet’’ ve ‘’Kamufle’’ geceye özel hazırladıkları “mix”ler ve sahne şovlarıyla moda severlere unutulmaz bir Mercedes-Benz FashionWeek kapanışı yaşatacak.

Özlem Süer SS18’ “D U E T - X” defilesi ile çoksesliliğe vurgu yapacak…

Yeni koleksiyonu hakkında bilgi veren Özlem Süer, “Gelenek kavramına, çok kültürlülüğe, interdisiplinerliğe, buluşmalara, çoksesliliğe değiniyoruz. Birlikteliklerin önemine, barışın yapıcılığına inandık. Tekilliği değil çoğulluğu vurguladık’’ diyerek defile öncesi heyecanını paylaştı.

Haberin Devamı

Özlem Süer’den bir ilk… Süer ilk defa erkek koleksiyonunu görücüye çıkarıyor.

Özlem Süer SS18’ “D U E T - X” defilesinde Aigner’ın yüksek zevki yansıtan, contemporary çantaları, rahatlığı reflekte eden duruşuyla ColeHaan ayakkabılar, Ferah Optiğin “high-fashion” seçkisi ile Mercedes-Benz FashionWeek’ de yer alacak.

Yazarlar