Aile Panço ailesi, ekip toplantısı ile hem eğlendi hem bilgilendi

Panço ailesi, ekip toplantısı ile hem eğlendi hem bilgilendi

27.03.2014 - 16:09 | Son Güncellenme:

• Çocuk giyimi denince Türkiye’de akla gelen ilk markalardan biri olan Panço, yönetim, merkez ve mağazalar kadrosu ile birlikte tüm ekibinin katılım gösterdiği, geleneksel Antalya toplantısını 04 - 05 Mart tarihinde gerçekleştirdi.

Panço ailesi, ekip toplantısı ile hem eğlendi hem bilgilendi

Türkiye’de çocuk giyiminin akla gelen ilk markalarından birisi olan Panço düzenlediği ekip toplantısı ile ekibinin başarılarını kutlayarak, motivasyonlarını arttırırken, gelecek dönemler için de tüm ekibin başarı çıtasını arttırması konusunda örnekler göstermiş oldu.

Haberin Devamı

Her yıl düzenlenen Panço’nun ekip toplantısı bu yıl 04-05 Mart tarihinde Antalya’da gerçekleşti. Tüm Panço ekibinin katılım gösterdiği bu toplantıda 2013 yılı boyunca her ay hedefi tutturan personel ödüllendirildi. En çok mağaza satış hedefini tutturmuş olan Mağaza Sorumlusu ve belirlenen kriterler doğrultusunda başarı sağlamış olan mağaza personelleri de bu toplantıda ödüllerine kavuştular.

2013 yılında elde edilen başarılar ve gelinen nokta ile birlikte 2014 yılında neler yapabileceği İş Geliştirme Müdürü Semih LEVİ tarafından önemli noktalar vurgulanarak, mağaza personeli ile paylaşıldı. Bununla birlikte Satın Alma Departmanı, Ürün Planlama ve Eğitim Departmanı, İnsan Kaynakları Departmanı, Görsel Departmanı ve Avrupa Yakası Bölge Sorumlusu kendi bölümleri için hazırladığı sunumlarla Mağaza Sorumlularının ihtiyaç hissettikleri konularda gelişmelerine katkı sağlamaya çalıştılar. Her departman kendi alanı ile ilgili olarak Panço’da olan yenilikler ve gelişmelerle ilgili genel bilgilendirme yaptı.

Haberin Devamı

Panço ekibi, ekip olabilmenin önemini oyunlar oynayarak daha iyi kavradı…

Panço bu yıl ekip çalışmasını güçlendirmek adına Derin Eğitim ile birlikte çeşitli ekip oyunları düzenledi. Amaç tüm personeli farklı gruplar halinde bir çatı altında toplayıp, ekip olabilmeleri durumunda ne gibi başarılar sağlayacaklarını gösterebilmekti. Aynı zamanda personelin, ekibini doğru yönlendirememe durumunda ne gibi olumsuzluklarla karşı karşıya kalabileceğini de eğlenceli oyunlar ile deneyimlemeleri sağlandı.

Toplantıda öne çıkan bir de yarışma vardı. “Kendi Tişörtünü Kendin Yap” yarışması ile her mağaza kendi içerisinde ekip olarak çalışarak, toplantıya gelmeden önce tişörtlerini tasarladılar. Alınan oylar çerçevesinde birinci olan mağaza Konya Kent Plaza’da yer alan Panço mağazası oldu.

Yazarlar