Tatil Pegasus, Modaya da destek veriyor!

Pegasus, Modaya da destek veriyor!

09.03.2011 - 16:38 | Son Güncellenme:

Çeşitli alanlardaki sponsorlukları ile hayata katma değer yaratmayı hedefleyen Pegasus Hava Yolları, Paris Moda Haftası nın son gününde muhteşem bir defile sergileyecek modacı Arzu Kaprol’ün ulaşım sponsoru oldu.

Pegasus, Modaya da destek veriyor

Fransız Moda Federasyonu tarafından kapanış günü defilelerinden biri olarak seçilen Arzu Kaprol’ün 9 Mart’ta düzenlenecek “Archeology of The Future” defilesine katılan ekibin tüm nakliye ve ulaşımını üstlenen Pegasus, adeta modanın başkenti Paris’e çıkartma yaptı.

Haberin Devamı


Louis Vuitton, MiuMiu ve Elie Saab defileleri ile aynı gün gerçekleşecek defilesinde 2011-2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu sergileyecek Arzu Kaprol’e defilede eşlik edecek Türk mankenler, Demet Kutluay, Sinem Güven ve Tuğçe Kazaz da Paris’e giden renkli ekibin içinde yer aldı.


Toplamda 25 kişilik ekibi ve 450 kilogramlık sahne malzemesi taşıyarak Türk modasının Paris’teki gövde gösterisine destek veren Pegasus Hava Yolları Kurumsal İletişim ve Sponsorluk Yönetimi Pazarlama Müdürü Özlem Ersoylu Mutluer, “Türkiye’nin uçmayı herkes için kolay hale getiren hava yolu şirketi Pegasus olarak, ülkemizin uluslararası tasarımcılarından Arzu Kaprol ve ekibine Paris Moda Haftası sürecinde ulaşım sponsor olarak destek vermekten büyük onur duyuyoruz. Bir yandan uluslararası destinasyonlarımıza hızla yenisini eklerken, bir yandan da spor, sanat ve modaya verdiğimiz desteğimizi aynı inançla sürdüyoruz. Modanın da, tıpkı uçmak gibi herkesçe paylaşılması gereken bir kavram olduğuna olan inancımızla, Arzu Kaprol markasının modanın başkenti Paris’e gerçekleştirdiği bu zarif yolculuğunda yanında olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Haberin Devamı


Pegasus Hava Yolları’na desteğinden dolayı teşekkür eden Arzu Kaprol ise “Bu destek markam ve Türk modası açısından büyük önem taşıyor. Pegasus sadece bize verdiği destekle değil, koltuk seçimi, menü seçimi gibi hizmetleri ile bizi özgür kılarken, Paris’in göbeği Orly Havalimanı’na inerek de hayatımızı kolaylaştırdı.” dedi.


Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul-Paris seferleri haftanın 7 günü karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor. Uçuşlarla ilgili detaylı bilgiye www.flypgs.com internet sitesinden ulaşılabilir.