Stil Penny Black İlkbahar-Yaz

Penny Black İlkbahar-Yaz

22.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fransız markası Penny Black 2012 İlnahar-Yaz kampanyasıyla bahar aylarına taptaze bir giriş yapıyor..

Penny Black İlkbahar-Yaz

Max Mara Fashion Group tarafından 1978 yılında kurulan marka, uzun yıllardır Avrupa ve Asya'da İtalyan etkisini sürdürüyor. Tasarımlarında griyi, pembeyi ve siyahı, kült renk kabul eden Penny Black, bütün renklerini bünyesinde barındıran koleksiyonu ile karşımızda. Çekimleri Josh Olins üstlenirken, stylingi ise usta isim Monica Dolfini gerçekleştiriyor. Aynı zamanda illüstrator, sanat yönetmeni ve moda bloggerı olan Dolfino, yaratıcı fikirleriyle bu kampanyada modeller yerine odak noktasını aksesuarlara çeviriyor ve detayları gücünü yansıtıyor.

Haberin Devamı

Tasarımlarında daha çok sofistike tarzı benimseyen ve kendine güvenen kadının ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Penny Black, kaliteli kumaşlarıyla vazgeçilmezliğini sürdürüyor. Diz boyundaki etekler ve elbiseler, ipek pantolonlar, kısa ceketler, şifon bluzlar ve ince parkalar koleksiyonun rahat giyim tarzını yansıtan parçalarını oluşturuyor. Özellikle çiçek ve geometrik desenlere, bu sezonun hit renkleri olan sarı, yeşil, mor ve turuncu eşlik ediyor. Renklerin başrolde olduğu sezon kampanyası, enerisiyle bizleri bahar dönemine hazırlıyor:)

Penny Black İlkbahar-Yaz

Bu sezon sade formların tercih edildiği göz önünde bulundurulursa, Penny Black moda tutkunları için sportif şıklığın adresi olacak markalar arasında görülüyor. En az üç rengi barındıran giysilerin yanında aksesuarlar da aynı formla dikkat çekiyor. Keskin silüetlerden oluşan lookbook ile marka, zarif tarzı ile kadınların günlük hayatta da şık olmasını da hedefliyor.

Haberin Devamı

Penny Black İlkbahar-Yaz

Renk seçenekleri ile rahatlığa önem veren markanın görsellerine göz atmak için galeriye tık tık:)

Yazarlar