Stil Penti'nin Süper Kahramanları

Penti'nin Süper Kahramanları

19.11.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Penti’yle her kadın bir “süper kahraman”dır!

Pentinin Süper Kahramanları

Moda dünyasında kadınlara yön veren Penti; her yıl sinema filmi tadında çektiği reklam filmleriyle kadınlara hayattaki duruşlarında öncülük etmeye devam ediyor. Penti, yeni reklam filmiyle bu kez her kadını bir “süper kahraman” olarak nitelendiriyor ve “her kadının içinde bir kahraman vardır ve o kahraman gerektiğinde her şeyi yapar” diyor.
Sıradan bir iş gününden muhteşem bir baloya kadar günün her saatinde ayakları yere basan, özgüveni ve duruşuyla bakışları üzerine toplayan süper kahraman kadını anlatan reklam filmi, çok ses getirecek!

Haberin Devamı

Yaratıcı yönetmenliğini Oğuzhan Akay, yönetmenliğini Can Ulkay, görüntü yönetmenliğini Florent Herry’nin yaptığı film, Budapeşte’nin caddelerinde, çatılarında, yağmur merdivenlerinde ve ulusal müzesinde 100’e yakın figüranla birlikte çekildi. Indiana Jones and the Kingdom Of The Crystal Skull, Challenging, Walk Hard gibi filmlerde rol alan; True Blood, Terminator, The Sarah Connor Chronicles ve Monk’tan tanınan dünyaca ünlü kadın dublör Luci Romberg riskli aksiyon sahnelerinde kullanıldı ve nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.


Yazarlar