Stil Perspective'den Sonbahar / Kış koleksiyonunu!

Perspective'den Sonbahar / Kış koleksiyonunu!

21.09.2011 - 10:04 | Son Güncellenme:

PERSPECTIVE “Günümüz kadınının değişimi”’nden ilham alarak tasarladığı 2011 – 2012 Sonbahar / Kış koleksiyonunu beğeninize sunar.

Perspectiveden Sonbahar / Kış  koleksiyonunu

Her sezon yapılanın aksine, 2011-12 Sonbahar / Kış koleksiyonu Perspective kadınını 5 tema altında toplandı. İlham kaynağı “günümüz kadınının değişimi”. Yeniliklere, trendlere ayak uydurabilen, eski görünümü modern çizgilere dönüştürebilen, kendine yakışanı bulabilmek için modayı takip eden, stil sahibi şehirli bir kadın ortaya çıkartıldı. Sonbahar / Kış sezonu Perspective kadını mercek altına alındı. Hayatının her alanına anlam katıldı. Sabah, öğle, akşam, gece, haftasonu...


GARBO-60’lar ve 70’ler esintisi. Geometrik karışımlar. Yeşil ve mürdüm tonlara saygı duruşu.
Retro temasının içerisinde yeşilin farklı tonlarının kullanıldığı, puslu grisi ile sizi heyecanlandıran, zümrüt yeşili, süpriz detaylı trikolar ön plana çıkıyor. Geometrik desenli, rahat, uçuşan pilili gipsy etek ve elbiseler retro temasını en iyi anlatan tasarımlar arasında yerini alıyor. Her sezonun vazgeçilmez tasarımlarından ipek bluzlar ve dökümlü elbiseler bu kış kendini retro koleksiyonunda gösteriyor.

Haberin Devamı

LIMITED-Zamansız bir hoşluk. Renkli bir ciddiyet. İş kadınının bir adım ötesinde.
Lacivert, bordo, camel renklerinden oluşan uzun organzeli etekler, volüm ve fırça darbesi hissi veren ‘A’ kesimli empirmeler bu temanın en çok öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Chanel’in lacivert-beyaz çizgisini düz lacivert pantolon ve eteklerle kombini, Victorian romantiziminin bluzlarla eşleşmesi bu tasarımlara hayat veriyor. Toprak renkli etekler, takımlar, zümrüt yeşili ve bordo triko hırkalar, renkli printlerle iş kadını olağan olmaktan çıkıyor.

COOL-Minimal şıklık. Sofistike tavır. Kahve tonlarıyla tarz sahibi bir duruş.
Baharat tonlarından oluşan bir renk paletine sahip ‘cool’ teması altında, silik omuzlu ve yuvarlak kaban hatları derinin kumaşla birleştiği ceket ve etek tasarımları yer alıyor. Volan ve keskin hat oluşturan dik kesimli pantolonlar ve eteklerle konbinlenip helozon ve etniğin birleşimi desenlerin renk kattığı empirmeler koleksiyona 3 boyutlu bir hava katıyor. Sigaret pantolonların volumle birleştiği tunikler trendi yakalayan sonbahar kış koleksiyon tasarımları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

GLAMOUR-Trendy fuşya, patlayan desenler. Kendine baktıran ve göz alıcı. Trende hakim ve kendinden emin.
Kışkırtıcı kırmızının asil siyah-beyazla kombinlenip, sert hatlı mini ceketler, dolgun kreplerle şifonlu birleşimi avantgarde temasına adını koyan tasarımların arasında başı çekiyor. Sıfır yaka t-shirt havasında krep bluzlar, kontras yakalar, renklerin uyumlu birleşimiyle modern çizgilerin uçuşunu yaşatan tasarımlar bu temanın en çok öne çıkan tasarımları arasında yer alıyor. Kaban yakalarında ve kollarında kürk kullanım detayları öne çıkıyor. Etek ucu ve kollarda bir fermuar ayrıntısıyla sadeliği de anında görselleştirerek ortaya çıkarıyor. Sezonun trend renklerini içeren abiyeler de iddiasını tasarımları ile destekliyor.

DARK- Keskin çizgiler. Siyah ve derinin hakimiyeti. Cesur ve iddialı, az ama çok.
Vurgulanan sert hatlar, vücuda mükemmel oturan düşük belli füzo pantolonlar minimalizme yeniden dönüşü temsil ediyor. Stiliyle ilham veren sıra dışı trikoların tılsımını anlatan gömleklerle görünebilir sadelikteki uyumu. Özgür ruhun simgesi kesimlerin yalın ama hareketli renklerle ve çizgilerle kişisel tarza uyarlanmış düşük omuzlu ceketler minimal temasının en çok öne çıkan tasarımları arasında yer alıyor. Minimal temasının içerisinde, soft trikoları içine alıp skinny pantolonlarla tamamlanıp stil ikonu olmak isteyenlerin felsefesini çok net bir şekilde tanımlayan kombinasyonlar yer alıyor.

Haberin Devamı


Carousel: Zeytinlik mah. Halit Ziya Uşaklıgil Cad. No:1/1 – 18 Bakırköy - 0 212 466 13 57
Arena Park: Atakent Mah. Çiçekli Vadi Caddesi No:1, Küçükçekmece - 0 (212) 470 0122
Mersin: Güvenevler Mah. 20. Cad. No: 3 – 5 / FF74 Yenişehir – Mersin - 0 324 331 50 15
Adana: Kurtuluş Mah. 64019 Sk. 50. Yıl Apt. No: 21 Seyhan / Adana - 0 322 45427 86
Gaziantep: İncilipınar mah. 3 Nolu sk. Bayel İş Merkezi B Blok No:6 Gaziantep - 0 342 221 08 18
Edirne: Margi Outlet Atatürk Bulvarı E-5 Karayolu Üzeri
Bursa: Carrefour Nilüfer İzmir Yolu Orhaneli Kavşağı Odunluk Mah. Bursa
YKM Cevahir- Galleria- Marmara Forum- Ümraniye- Ankara Kızılay

Yazarlar