Makyaj Pervin Bulgak doğal güzellik ürünleri

Pervin Bulgak doğal güzellik ürünleri

30.04.2012 - 12:33 | Son Güncellenme:

Pervin Bulgak, uzmanlığını, yarattığı “Formula by Pervin Bulgak” marka ozonlanmış zeytinyağı ürün serisiyle hayata geçirdi.

Pervin Bulgak doğal güzellik ürünleri

Ünlülerin güzellik koçu Biyolog-Kozmetolog Pervin Bulgak; bitkiler ve doğal kozmetik reçeteleri konusunda uzun yıllardır televizyon programları, gazete, internet ve kitapları aracılığıyla paylaştığı uzmanlığını, yarattığı “Formula by Pervin Bulgak” marka ozonlanmış zeytinyağı ürün serisiyle hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Saçtan tırnağa 19 çeşit güzellik, bakım ve temizlik ürününü içeren “Formula by Pervin Bulgak” ürün serisinde; çatlak oluşumunu engelleyici bakım losyonu, sıkılaştırıcı losyon, anti selülit losyonu, zeytinyağlı bakım serumu, anti-aging yüz kremi, morluk şişlik için göz kremi, Anti-aging göz kremi, El, ayak, tırnak bakım ve dudak çatlak kremi, tüy azaltıcı bakım kremi, kil maskesi, ozonlanmış zeytinyağlı şampuan, saç kremi ve duş Jeli, ozonlu, propolis’li ve killi sabun çeşitleri yer alıyor.

“Cildinize zeytin dalı uzatın”

Uzun laboratuar çalışmaları sonucunda yaratılan Formula by Pervin Bulgak ürünlerinin ana hammaddesini hücre yenilenmesinde ve yaşlandırmayı geciktirmede etkili doğal bir antiseptik olan ozonlanmış zeytinyağı ve “zeytinin sütü” denilen, zeytinde bulunan en etkili antioksidan olan oleoperin oluşturuyor. İtalya Chelab Laboratuarları tarafından dermatolojik olarak test edilen Formula by Pervin Bulgak ürün serisi alkol ve paraben içermiyor.

Formula by Pervin Bulgak ürünlerine anlaşmalı eczanelerden ve "formulabypervinbulgak" sitesinden ulaşmak mümkün.

Cildinizin size tavsiyesi : Formula by Pervin Bulgak anti-aging yüz kremi ile cildinizde botoks etkisini anında hissedin

Formula by Pervin Bulgak anti-aging yüz kremi özenle hazırlanmış içeriği ile yaşlanma belirtilerine karşı yoğunlaştırılmış bakım sağlıyor. Kırışıklık, çizgi ve sarkmalara anında etki ederek cilde daha genç, pürüzsüz ve dolgun bir görünüm kazandırmanın yanında yaşlılık lekelerinin görünümünü de azaltıyor. Cilt dostu olmayan maddelerden arındırılmış ürün içeriğinde bulunan; oleoperin, ozonlanmış zeytinyağı, yeşil kahve, yulaf, nar, kayısı, argan yağı gibi cildi çevresel faktörlerden koruyan yüksek antioksidanlar ve hücre yenilenmesini, dokunun kendini iyileştirme ve tamir gücünü arttırmayı sağlayan bileşenler; kırışıklıklar, kusurlar ve yaşlılık lekeleri ile mucizevi bir şekilde mücadele ediyor.

Tüm cilt tipleri için uygun olan Formula by Pervin Bulgak anti-aging krem yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran formülü ile sabah ve akşam kullanımı için ideal.

• Formula by Pervin Bulgak anti-aging krem ürün fiyatı: 99 TL

Haberin Devamı


• Pervin Bulgak Hakkında:

Haberin Devamı


Biyolog-Kozmetolog Pervin Bulgak - Hacettepe Üniversitesi Biyoloji eğitimi üzerine kozmetoloji okumuş, ilk gençlik yıllarını doğal ortamda geçirmiş olmasının ve aldığı eğitimlerin de avantajlarını kullanarak bitkilerin yararları ve etkileri üzerine uzmanlaşmıştır.


Bilimsel altyapısını aile büyüklerinin geleneksel tarifleriyle harmanlayarak çok özel formüller geliştiren, İstanbul’un önde gelen estetik merkezlerinde yöneticilik yapan Bulgak, ünlülere güzellik koçluğu yanı sıra ulusal-uluslar arası estetik-kozmetik firmalarına kozmetik ürün ARGE çalışmaları ve ürün danışmanlığı yapmaktadır.


Uzun yıllar süren laboratuar çalışmaları sonucunda doğal içerikli Formula by Pervin Bulgak markasını yaratan Pervin Bulgak, ulusal kanalların tv programlarında, gazete ve internet portallarında uzman olarak bilgilerini paylaşmaktadır. ‘’Pervin Bulgak’ın Güzellik Sırları’’ ve ‘’Pervin Bulgak’tan Yaşam ve Güzellik Formülleri’’ adlı kitapları bulunmaktadır.

Yazarlar