Kültür Sanat Pet Shop Boys Türk prodüktörlerle çalıştı!

Pet Shop Boys Türk prodüktörlerle çalıştı!

12.08.2013 - 14:15 | Son Güncellenme:

Orkun Tunç ve Doruk Öztürkcan'dan oluşan ARMAGEDDON TURK (A.TURK) prodüktör ikilisi, tüm dünyada 50 milyon üzeri satış başarısı olan ünlü İngiliz pop müzik grubu PET SHOP BOYS' un yeni albümü "Electric"in ilk single çalışması "VOCAL" için remix yaptı.

Pet Shop Boys Türk prodüktörlerle çalıştı

"ARMAGEDDON TURK TEARGAS MIX" adıyla yayınlanan remix, grubun kendi plak şirketi X2 ve Kobalt Music tarafından CD single, 12-inch plak ve dijital olarak 29 TEMMUZ tarihinde tüm dünyada piyasaya çıktı. ARMAGEDDON TURK'ün yanısıra, single'a remix yapan diğer prodüktörler; Katy Perry, Nicole Scherzinger, The Saturdays ile çalışmış JRMX, Kylie Minogue, Beyonce, Yoko Ono gibi sanatçılara yaptığı remixlerle ün salmış prodüktör ikili WAWA gibi isimler yeralıyor. "Electric" albümünün prodüktörülüğünü ve müzik direktörlüğünü de, Madonna'nın "Hung Up", "Sorry" gibi hitlerinin arkasındaki isim Stuart Price üstleniyor.

Haberin Devamı

Armageddon Turk ekibi; Orkun Tunç, Doruk Kerim Öztürkcan ve kuruculardan Taner Yurdunkulu, 2007'den itibaren hem Türkiye'de hem de Avrupa ve Amerika'da aranje, prodüksiyon ve remix çalışmalarına devam etmekte. 2012'de New York'lu management firması Youngstar/Pure Creative firmasıyla anlaşan ikili bugüne kadar; Pink, Ciara, Taio Cruz, Blush, Gala, Chew Fu, Colette Carr, Taryn Manning, Gretchen Rossi vb. isimlere official remixler yaptı. Armageddon Turk, Türkiye'den de Nazan Öncel(Hayvan'a Remix albümü), Teoman(Aşk ve Gurur Remixler albümü), Yonca Evcimik, Sultana, Ömür Gedik gibi isimlerle de çalıştı.