Yaşam Petkod’la evcil dostunuz hiç kaybolmasın

Petkod’la evcil dostunuz hiç kaybolmasın

21.04.2014 - 17:31 | Son Güncellenme:

Günde ortalama 900 evcil hayvanın kaybolduğu ve sadece %8'inin yuvalarına geri dönebildiği, sahibi bulunamayanların barınaklarda kaderine terk edildiği ülkemizde, evcil hayvan sahiplerinin en büyük sorunlarının başında evcil dostlarının kaybolması geliyor.

Petkod’la evcil dostunuz hiç kaybolmasın

Böyle bir sorunla karşılaşıldığında , QR Code ve web teknolojisini kullanarak evcil hayvanın bulunmasını etkili ve kolay bir yöntemle sağlayan Petkod devreye giriyor.

Haberin Devamı

Evcil hayvanı bulan kişi Petkod üzerindeki evcil hayvana ait linke girdiğinde veya QR Code'u okuttuğunda, evcil hayvan sahibinin Petkod alırken girdiği tüm bilgileri görüyor.

Aynı anda evcil hayvan sahibini SMS ve Eposta ile, evcil hayvanının başka biri tarafından bulunduğunu konum bilgisini de ekleyerek bilgilendiriyor.

Petkod'a, evcil hayvanın temel bilgilerinden kullandığı mamaya kadar bir çok bilgiyi yükleyebilen kullanıcılar tüm bilgileri diledikleri zaman değiştirebilmenin yanı sıra, cep telefonu adres gibi kişisel bilgilerini gizli hale getirip sadece kaybolduğunda görünür olmasını sağlayabiliyor.

Petkod, sadece petkod.com üzerinden değil, farklı alışveriş siteleri ve yol üstü petshoplardan da temin edilebilmekte. Ambalajın içindeki Pin numarasıyla başka bir satış kanalından alınan Petkod aktif hale getirilebiliyor.

Haberin Devamı

Klasik telefon numarası yazılan künye ve çip yöntemine göre bir çok avantajı beraberinde getiren Petkod, evcil hayvan sektöründe önemli bir yere sahip olacak gibi görünüyor.

Petkod’la evcil dostunuz hiç kaybolmasın

Petkod’la evcil dostunuz hiç kaybolmasın

Petkod’la evcil dostunuz hiç kaybolmasın

Yazarlar