Editörün Seçtikleri Philips Beautyfest'e damga vurdu

Philips Beautyfest'e damga vurdu

10.05.2018 - 11:05 | Son Güncellenme:

Philips Kadın Bakım Kategorisinin ilkini 2017’de organize ettiği, bu sene ikincisi gerçekleşen “Güzellik ve Özgüven” söyleşisi ile “Kişisel Renk Analizi” stand aktivitesi, yılın en güzel ve en trend festivali olan Beauty Fest’e damgasını vurdu.

Philips Beautyfeste damga vurdu

Philips Kadın Bakım Kategorisinin ilkini 2017’de organize ettiği, bu sene ikincisi gerçekleşen “Güzellik ve Özgüven” söyleşisi ile “Kişisel Renk Analizi” stand aktivitesi, yılın en güzel ve en trend festivali olan Beauty Fest’e damgasını vurdu. Ünlü makyaj uzmanları, güzellik ve stil danışmanlarını, kişisel bakımına önem verenlerle buluşturan Beauty Fest, unutulmaz bir güne imza attı.

Haberin Devamı

Türk Kadınının %91’İ Kendini Güzel Hissediyor

Philips’in üçüncü kez hazırladığı Küresel Güzellik Endeksi raporu, 11 ülkeden 11 bini aşkın kadının katılımı ile gerçekleşti. Araştırmaya göre kendini güzel bulan kadın oranı ile Hindistan ilk sırada yer alırken, ikinci sırayı Türkiye takip etti.

Güzelliğin Üç Temel Bileşeni: Mutluluk, Sağlık ve Özgüven

Araştırmaya göre sağlıklı olmak (%77), mutluluk (%73), ve öz saygı (&57) güzel hissetmenin en önemli bileşenleri. Araştırmalar, kadınların kendi içlerinde iyi hissettiklerinde bunu dışarıya özgüven olarak yansıttıklarını ve birçoğunun güzelliği, görünüşün ötesinde bir kavram olarak tanımladığını ortaya koyuyor.

Güzel görünmenin yolu, güzel hissetmekten geçiyor!

Haberin Devamı

Yaprak Yapsan’ın modere ettiği ve Psikolog/Yazar Dr. Ozanser Uğurlu’nun konuşmacı olduğu “Özgüven ve Güzellik” söyleşisi, güzellik ve özgüvenin sınırlarını yeniden çizerek katılımcılarına ilham kaynağı oldu. Farklı anlatımıyla söyleşiye renk katan Dr. Ozanser Uğurlu keyif dolu anlar yaşattı.

Renk Danışmanı ve Eğitmen Oya Komar ile gerçekleşen “Kişiye Özel Renk Analizi”, teori ve pratiği harmanlayarak kişiye uygun doğru renk seçiminin püf noktalarını katılımcılara aktardı.

Yılın en güzel ve en trend festivali Beauty Fest, çok renkli ve keyifli anlarla ilk gününü tamamladı.

Yazarlar