Editörün Seçtikleri Pınar kefir raflarda

Pınar kefir raflarda

29.05.2018 - 18:24 | Son Güncellenme:

Pınar kalitesi ve tecrübesiyle üretilen mucizevi içecek kefir, tüketiciler ile buluşuyor.

Pınar kefir raflarda

Pınar kalitesi ve tecrübesiyle üretilen mucizevi içecek kefir, tüketiciler ile buluşuyor. İçeriğindeki probiyotiklerle bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve sindirim sistemini düzenlemeye destek olan Pınar Kefir; sade, çilekli, orman meyveli ve kayısılı lezzetleri ile raflarda yerini aldı. Yumuşak içimli lezzeti ve kendine has kıvamı ile Pınar Kefir, sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin vazgeçilmezi olacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin öncü gıda markası Pınar Süt, sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için yeni ürünü Pınar Kefir’i tüketicilerin beğenisine sundu. İçeriğindeki probiyotikler ile yüzyıllardır bağışıklık ve sindirim sisteminin dostu olan mucizevi içecek kefir, Pınar kalitesi ve tecrübesiyle raflarda yerini aldı.
Probiyotik içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve sindirim sistemini düzenlemeye destek olan Pınar Kefir; yüksek besin değerine sahip mineraller, B vitaminleri ve protein içermektedir.Pınar Kefir; sade, çilekli, orman meyveli, kayısılı olmak üzere 4 farklı lezzette, içim keyfi yüksek, tutuşu kolay 200 ml ve 1 Litre ambalajlarında tüketicilerle buluştu. Sağlıklı beslenmeye özen gösteren yetişkinlerin vazgeçilmezi olacak Pınar Kefir’in yumuşak içimli meyveli lezzetlerini çocuklar da çok sevecek.

Haberin Devamı

Pınar Kefir Ramazan’da da Sofraların Vazgeçilmezi

Fermente bir süt ürünü olan Pınar kefirin içerisinde protein, karbonhidrat, yağ, çeşitli vitaminler, mineraller ve faydalı bakteriler bulunuyor. İçerdiği probiyotiklerle, bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olan kefir, beslenme düzenin değiştiği Ramazan döneminde, tüketilebilecek en sağlıklı ve doyurucu içeceklerden biri haline geliyor.

Yazarlar