Stil Polaris'ten annelere "Pırlantalı Bileklik"

Polaris'ten annelere "Pırlantalı Bileklik"

03.05.2011 - 12:36 | Son Güncellenme:

Ayak sağlığına yönelik akıllı ürünleri, dünya modasını ayağınıza taşıyan şık ayakkabı, terlik, çanta tasarımları ile Polaris, yine kuralları yıkan bir Anneler günü kampanyasına imza atıyor.

Polaristen annelere Pırlantalı Bileklik

“Canım Anneme Nazar Değmesin” diyen Polaris, 08 Mayıs tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese çekilişsiz, kurasız ve sınırsız olarak sertifikalı, pırlantalı, nazar boncuklu bileklik hediye ediyor. 8 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile annenize veya kendinize birbirinden şık ve rahat Polaris ayakkabı, terlik veya çanta seçeneklerinden seçim yaparken, yıllarca takacağı pırlantalı, nazar boncuklu bileklik ile unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayakkabı modasında son yıllarda özgün ve iddialı tasarımları ile yer edinen Polaris, bu yaz değişimi simgeleyen renkli, canlı ve sıcak koleksiyonuyla oldukça iddialı. Ayakkabıdan sandalete, çantadan babete, spor ayakkabıdan abiyeye geniş ve zengin model, renk seçeneği sunan Polaris’de yazın sıcaklığını ve canlılığını çağrıştıran renklerin ve modeller öne çıkıyor. Modern anneler için dünya modasını yansıtan şık tasarımlar, modern topuk çizgileri, zarif aksesuarlarla zenginleştirilmiş çekici tasarımlar sunulurken, klasik tarzından vazgeçmeyen annelere ayak rahatlığını ön planda tutan sade tasarımlar öneriliyor. Polaris’in olmazsa olmazları arasında yer alan ve ayaklara 5 noktadan masaj yaparak rahatlık sağlayan 5 nokta anatomik taban destekli ayakkabı ve terlikler, şık ve sağlıklı 5 nokta Reflex Point tasarımlar annelerin yorgun ayaklarını dinlendirmek için en ideal hediye seçeneğini oluşturuyor. Ayağı saran ve esnekliği ile mükemmel bir rahatlık sunan Comfort ve sadece 125 gr olan Comfort Flex line’ları ise Polaris’in rakipsiz olduğu özellikli seçenekleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı


Polaris, zengin ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra, ayakkabılarla uyumlu çantaları, ayakkabı-çanta takımları, cüzdan, saat gibi bütünleyici aksesuar çeşitleriyle de mutlaka görülmesi gereken markalar arasında yer alıyor. Ayak ve ayakkabı sağlığına önem verenler için Polaris mağazalarında Ayak bakımına yönelik kozmetik ürünleri ve ayakkabı koruyucu ürünlerin de satıldığını hatırlatalım. Bu yaz, modanı takipçisi değil kendisi olmak istiyorsanız, Polaris koleksiyonuna mutlaka göz atın ve bu muhteşem Anneler Günü kampanyasını kaçırmayın..

Yazarlar