Stil Poppy Delevingne

Poppy Delevingne

07.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon Stil İkonu dosyamızın yeni konuğu moda haftalarının ünlü tasarımcılarının podyumlarından tanıdığımız model Poppy Delevingne!

Poppy Delevingne

Son zamanlarda birçok büyük markayla çalışan model Poppy Delevingne, kendine özgü tarzıyla yeni favori “it girl”. Moda dünyasının sarışın güzeli aslında doğuştan şanslı olanlardan. İngiltere'nin ünlü mağaza zinciri Selfridges'te stil danışmanı olan annesi sayesinde modayla iç içe büyüyen soluk benizli modelimiz Delevingne, tam bir İngiliz kadını olduğunu söylemek mümkün.

Haberin Devamı

Poppy Delevingne

İngiltere’de modelliğe başlayan ancak asıl çıkışını New York’a taşındıktan sonra gerçekleştiren Delevingne, şimdilerde en ünlü markaların podyumlarında, kırmızı halılarında ve frontrowlarında boy gösteriyor. Sarı saçları ve beyaz teni sayesinde tercih edilen modeller sıralamasında parmakla gösterilen İngiliz model, Chloé, Balenciaga gibi markalar için podyumda yürürken Laura Ashley, Mango, Burberry, Alberta Ferretti, Dolge&Gabbana gibi markaların da reklam kampanyalarında yer almasıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Poppy Delevingne

Sienna Miller’la başlayan dostluğu sayesinde basının her zaman ilgisini çeken model, yakın zamanda podyumunda yürüdüğü birçok markanın tasarımlarını dikkat çekici şekilde taşımasıyla bir “stil ikonu”na dönüştü. Dergilerde ve intetnet camiasında fotoğraflarına sıkça rastladığımız Delevingne, Marc Jacobs’un gözde modelleri arasında gösteriliyor ve Louis Vuitton’un Sonbahar/Kış 2012-13 koleksiyonu yüzü olarakta edindiği statünün hakkını veriyor.

Haberin Devamı

Poppy Delevingne

Jean Shrimpton, Daphne Guinness ve Agyness Deyn’ı kendi moda ikonları olarak gören ünlü model, kendi tarzını farklı parçaları bir arada kullanarak yaratıyor. Fenkleri ve tasarımları birbiriyle harmanlayarak giyen ancak, tek renk giyinmek konusunda da oldukça başarılı olduğunu vurguluyor. “O anki ruh durumum nasılsa öyle giyinirim, bir hafta rock and roll tarzında giyinirken diğer hafta hippi veya bohem olabilirim” diyor. Mango, H&M ve özellikle Topshop gibi hazır giyim markalarından kesinlikle vazgeçemeyeceğini, gün içerisinde genelde bu markalardan giyindiğini de vurguluyor. Takipçisi olan genç hanımlara özellikle vurgu yapmak gerekirse, Delevingne tam bir “fast fashion” hayranı!.

Poppy Delevingne

Dünyaca ünlü magazin dergilerinden Elle, Vogue, Harper’s Bazaar ve daha birçoğunun kapak fotoğraflarında yer alan, dünyaca ünlü tasarımcıların podyumlarında yürüyen ve genç yaşına rağmen kendisinin bile inanamadığı bir sükseye sahip olan yeni “it girl” daha uzun zaman gözler önünde olacak gibi gözüküyor.

Yazarlar