Rüyada Postacı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Postacı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Postacı Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada bir postacıyı görmek, bazen yolculuğa, bazen de mal ve para biriktirmeye işaret ile, bazen de düşmanlık ve münakaşalara işaretle tabir olunur. Rüyada postacı görmek, hayra çalışan bir haberciye ve iyiliğe çalışan gayret ehli bir kimseyi temsil eder. Rüyada postacıyı görmek, haber getiren kimseye, hayra çalışan ve gayret eden bir kimse­ye, bazen de davet sahibi bir kimseye işâret eder. Postacı görmek, hareket ve yolculuğa, beklenmedik haberlere, günâh ve isyana ve ölüme sebep olan şeylere işâret eder. Bazı kere de postacı görmek, mal biriktir­meye, şerre, düşmanlık ve münâkaşaya işârettir. Rüyada bir postacıdan mektup aldığını görmek, sevinç ve sürura, ferah ve genişliğe işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.