Dekorasyon Profilo’dan 8 KG'lık Çamaşır Makinesi

Profilo’dan 8 KG'lık Çamaşır Makinesi

13.10.2011 - 16:05 | Son Güncellenme:

Profilo’nun yeni CM1000 ETR çamaşır makinesi, A sınıfından % 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Her türlü çamaşıra uygun farklı program seçenekleri bulunan 8 kg kapasiteli yeni çamaşır makinesi, sessiz çalışma özelliği ile her saatte çamaşır yıkama olanağı veriyor.

Profilo’dan 8 KGlık Çamaşır Makinesi

Kalabalık, büyük bir aileniz mi var? Çamaşırlara yetişemiyor musunuz? İşte çözüm! Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni CM 1000 ETR otomatik çamaşır makinesi, çamaşırı çok olan kalabalık ailelere sahip ev hanımlarının hayatını kolaylaştırıyor. A sınıfından % 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan 8 kg’lık kapasiteli yeni çamaşır makinesi, geniş kapasitesi ile çamaşırlarınızı bir çırpıda temizliyor, özel programlarıyla da her türlü çamaşırı yıpratmadan yıkıyor. Çamaşırların hızlı ve hassas yıkanmasını sağlayan dalgalı tambur yapısı ve geniş tambur hacmi ile CM 1000 ETR, kalabalık ailelerin ihtiyacını tek yıkamada rahatlıkla karşılayacak bir yüksek teknoloji ürünü.

Haberin Devamı

Profilo’nın yeni CM 1000 ETR çamaşır makinesi MultiPlus özelliği sayesinde kullanıcılara hız ve ekonomi arasında seçim şansı veriyor ve kullanıcıların seçimi ne olursa olsun her zaman en iyi yıkama performansını garanti ediyor. Hızlı seçim JetPlus %60’a kadar zaman tasarrufu sağlarken, ekonomik seçim EkoPlus kullanıcılara A sınıfından %20 daha fazla enerji verimliliği sağlıyor. Çamaşır miktarına göre kullanılacak su miktarını ayarlayarak, her yıkama fazı için gerekli miktarda su kullanılmasını ve mükemmel yıkama sonuçları elde edilmesini mümkün hale getiren su akış sensörü sayesinde geliştirilen Active Water özelliği ise kaynaklara duyarlı su tüketimine olanak veriyor. Elektrik ve su tasarrufu sağlayan Aqua Save özelliği de hem çevreye hem de aile bütçesine katkıda bulunuyor.

Haberin Devamı

Sentetikler, iç giyim, aktif, gömlekler, yünlüler, hassas çamaşırlar ve karışık yıkama programları bulunan CM 1000 ETR, Ekspres 15' programı sayesinde de az kirli ya da hemen yıkanması gereken çamaşırları 15 dakikada çabucak temizliyor.

Yeni CM1000ETR çamaşır makinesi program akışını, kalan süreyi ve bitiş zamanını takip etme olanağı veren göstergeye ve başlama zamanını erteleyebilme özelliğine de sahip. Dokunmatik tuşları, yoğun yıkama, ön yıkama programlarıyla kullanımı son derece pratik ve konforlu olan yeni çamaşır makinesi CM1000 ETR, içindeki kırışık azaltan hassas teknoloji sayesinde kolay ütüleme olanağı da sunuyor. Özel programları, köpük tanıma sistemi ile kullanımda rahatlık sağlıyor, titreşimi önleyici yan duvarlar sayesinde sessiz çalışması nedeniyle de istediğiniz saatte çamaşır yıkamaya olanak tanıyor. Köpük ikaz ve çocuk kilidi gibi özellikleriyle emniyetli kullanım sunan 8 kg kapasiteli yeni çamaşır makinesinin program bitiminde akustik sinyal özelliği de bulunuyor. 32 cm çaplı 165 derece açılabilen kapağı ve kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi ise kullanım kolaylığı ile hijyen sağlıyor. CM1000ETR ayrıca asimetrik su manşetleri ve su damlası şeklindeki kazan yüzeyi ile çamaşırları hem daha güçlü hem de daha hassas yıkıyor.

Yazarlar