Bu hafta dikkatli olalım !

Bugünlerde olası aksamalara ve tartışmalara karşı daha kontrollü olabiliriz

Geçtiğimiz haftalarda yazdığım gökyüzünde “İkizler” hassasiyetine yeniden değinerek, bu hafta pek çok konuda daha dikkatli olmak gereğini vurgulamak istiyorum. İşlerinizi aceleye getirmemeli, sözlerinize, yazışmalarınıza özen göstermelisiniz. Zira İkizler burcunda ilerleyen Mars geri giden Merkür’le kavuşurken (Neptün’ü de hesaba katarsak) hatalara, kazalara, hileli durumlara çok açık bir atmosfer yaratmakta. Astrolojik açıdan Mars bir gece gezegeni olduğu için, İkizler gibi eril bir burçta, gündüz saatlerinde daha yıkıcı olabilecek bir kapasiteye sahip. Özellikle sert tartışmalar, sözlü ataklar, aşırı hız ve gerginliklerin ihmallerle bir araya gelebileceği bir dönemden geçmekteyiz. Böyle zamanlarda son derece değişken koşullar ve öfkenin yol açabileceği çatışmalardan uzak kalmaya çalışmalıyız. 25-27 Mayıs günlerinde özellikle soğukkanlı olmalı, aklımıza ilk geleni yapmaktan geri durmalıyız.

Haberin Devamı

İkizler burcunda yanyana gelen Mars ve Merkür iletişimde, konuşmalarda sorunlar, sürtüşmeler, kazalar ve aynı zamanda hileli durumlar ve sonunda zarar getirebilecek girişimlerle ilgilidir. Belki sözlerimiz ve düşüncelerimizden dolayı kesip attığımız ilişkiler ve fazla iddialı olmanın getirebileceği yanılgılar söz konusu olabilir. Bu kombinasyon kimi zamanda hırsızlık, talan ve yıkıcı unsurlar taşıyan olaylara işaret eder. Yükselen burcunuza göre aşağıdaki konulara daha çok dikkat edilebilirsiniz.

Yükseleni Koç olanlariçin iletişim, yakın çevrede ziyaret, görüşmeler, imzalar ve konuşmaların olduğu konularda karışıklıklar, kardeşlerle ilgili durumlar, kısa yolculuklarlar.

Yükseleni Boğa olanlariçin harcamalar, masraflar, alışverişler ve işe ait konularda dikkatsizlikler, aranan desteği bulmak konusunda gerginlikler.

Yükseleni İkizler olanlarınkişisel girişimlerinde çatışma, aşırı iddia, hırs, sürtüşme ve tartışmalar, aşırı hız ya da sağlık nedenleri yüzünden bedene ait konular.

Yükseleni Yengeç olanlariçin, elde olmayan nedenler yüzünden talihsizlikler, kayıplar, gizli düşmanlıklar ya da endişe ve gereksiz korkular, kardeşlerle ilgili sıkıntılar.

Haberin Devamı

Yükseleni Aslan olanlariçin arkadaşlıklar, grup çalışmaları, sosyal konular ve gelecekle ilgili beklentilerinde sonra derece aktif ancak tartışmaların, karışıklıkların da olabileceği koşullar.

Yükseleni Başak olanlariçin iş ve tanınma, dikkat çekme, toplum önünde gelişen, statüyü etkileyen olaylar, karmaşalar, hatalar, mesleki konularda daha soğukkanlı ve dengeli olunmasını gerektiren koşullar.

Yükseleni Terazi olanlariçin uzaklarla ilgili uğraşlar, yolculuklar, akademik uğraşlar ve inançlar, ideolojilerle ilgili tartışmalar, düşüncelerde çift durumlar, karmaşalar.

Yükseleni Akrep olanlariçin endişe yaratan durumlar, zihinde gerginlik, korkular, ameliyatlar, riskli koşullar ve aynı zamanda finansal alanda hatalı durumlar.

Yükseleni Yay olanlariçin evlilik ve ortaklıkla ilgili konularda çatışma, mücadele, karşıt durumlar, muhalefet, kopmalar, açık düşmanlıklar, bedeni ilgilendiren riskler, hukuki konular, mahkemeler.

Yükseleni Oğlak olanlariçin fiziksel açıdan yorucu konular, hastalıklar, meşguliyetler, iş ve çalışma koşullarında tartışmalar, beraber çalışılan kişilerle ilgili problemler, tartışmalar

Haberin Devamı

Yükseleni Saka olanlariçin çocuklarla ilgili koşturmacalar ve hareketlilik, bazı aksamalar. Aşk hayatında tartışmalar ve aşırılıklar, spekülatif konularda karmaşık, aşırı riskli durumlar.

Yükseleni Balık olanlariçin eve, ev hayatına ait konular, değişiklikler, evin güvenliğine ait riskler, evde çok hareketlilik ve meşguliyet, toprağa ve babaya ait uğraşlar, içsel huzursuzluklar.