Yengeç’te Plutonik tutulma

Tutulmanın Pluton’la kurduğu karşıt açı bizi güvenlik ve huzur açısından zorlayabilecek hatta baskı altına alarak daha güçlü olmayı öğretecek temalar içeriyor.

Geçtiğimiz haftalarda, dün gerçekleşen Güneş tutulmasının temalarından söz etmiştim. Tutulmanın Pluton’la kurduğu karşıt açı bizi güvenlik ve huzur açısından zorlayabilecek hatta baskı altına alarak daha güçlü olmayı öğretecek temalar içeriyor. Bugünlerde duygusal yaralanmalara daha açık olduğumuz gibi, eskiyi korumak ve kendimizi güvende hissetmek için büyük çaba sarfedebiliriz. İçimizdeki korkuyu yendiğimizde kendimizi yenilenmiş bulacağız. Tutulma derecesinin Mars/Satürn ortanoktası ile teması da genel olarak dünyada yıkıcı ya da sert doğa olaylarının olabileceğini gösterebilir. Tutulmanın genel temaları yükselen burcunuza göre şöyle:

Haberin Devamı

Yükselen Koç’lar için bu dönemde ev, yerleşim ve aile cephesine odaklanma ve çok güçlü bir yenilenme isteği var. Bu tutulma hem iç dünyanıza, hem de neler yapmak istediğinize dair güçlü bir farkındalık yaratıyor. Ailevi alanda yenilenme, kendi iç dünyanızda sizi daha güçlü olmaya yönelten koşullar gelişmekte. Yükselen Boğa’lar bu dönemde yakın çevrelerinde duygusal açıdan daha dikkat çekici paylaşımlar içerisinde olabilirler. Düşünce düzeyinde pozitif kalmak, zihni endişelerden uzak tutmak gerekiyor. Aynı zamanda duygusal konsantrasyon gerektiren durumlar, kardeşler, çevresel değişiklikler düşüncelerinizi yakından etkileyebilir. Yükselen İkizler bu dönemde daha fazla kazanmak ve becerilerini geliştirmek için güçlü bir motivasyon sağlayabilir. Ancak ortaklı durumlar, finansal borçlar ya da miras ile ilgili konular üzerinde de durmak gerekebilir. Bütçenizi daha iyi yönetmeye başlamalısınız. Yükselen Yengeç’ler açısından bu dönemde şahsi girişimler, adımlar ve yepyeni başlangıçlar söz konusu. Yine bu dönemde evlilik, ortaklıklar ve hukuki konular açısından önemli kararlar verilebilir. Sağlık ve bedene yönelik konularda daha özenli davranmak gerekebilir. Yükselen Aslan’lar bu süreçte geçmişten kaynaklanan konuların etkisi altında kalabilir ve daha mantıksız ve aşırı duygusal davranabilirler. Aynı zamanda iş hayatına ait konularda baskılar ya da çalışma koşulları ile ilgili değişiklikleri de göz önüne almak durumundalar. Yükselen Başak’lar bu dönemde gelecekleri ve ailevi konuları bir arada ele almak durumundalar. Bu konularda yenilikler, güçlü değişikşlikler var, ancak sevdikleri ile, özellikle çocuklarla ilgili konularda daha endişeli de olabilirler.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler açısından ailevi işler ve iş hayatına yönelik gelişmeler önemli değişiklikler getirmekte. Ailevi bir alanda sorumluluklar var ancak gerekli, kritik adımlar da atılmak zorunda. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar söz konusu olabilir. Yükselen Akrep’ler bu dönemde uzaklarla ilgili işlerde ve eğitim alanında daha önemli kararlara, değişikliklere gidebilirler. Ancak evraklar ve yazışmalar, zihinsel yönden daha kararlı olmaları gereken işler de söz konusu. Yükselen Yay’lar bu dönemde ailevi paylaşımlar, miras ya da borç alacak işlerine daha fazla odaklanabilirler. Bu alanlarda yeni adımlar dikkat çekerken, kendi kişisel gelirlerini de ciddiye almak ve parasal konularda disiplinli olmak zorundalar. Yükselen Oğlak’lar açısından özellikle evlilik, ortaklı konular ve denge gerektiren uğraşlar söz konusu. Anlaşmalar, hukuki işler de öne çıkabilir. Kendi şahsi konuları söz konusu olduğunda, sağlık alanına özen gösterilmeli. Yükselen Saka’lar bu dönemde iş ve çalışma konularında daha etkin ve verimli olmanın yollarını arayabilirler. Çalışma ortamında duygusal açıdan meşguliyetler ve hassasiyetler ortaya çıkabilir. Olumsuz düşüncelerden uzak kalmalılar. Yükselen Balık’lar bu dönemde yaratıcı uğraşlarla ve keyif veren konularla daha çok karşılaşabilirler. Sevindirici gelişmeler de var. Bu arada gelecek yönünde de düşünmeli ve uzun vadede sorumluluklarını da ihmal etmemeliler.

Haberin Devamı