Stil Rahatlığın şık yansıması

Rahatlığın şık yansıması

19.03.2010 - 13:56 | Son Güncellenme:

Spor kalıplardan romantik büzgüler ve zarif stillere 2010 ilkbahar/yaz koleksiyonlarında yine her tür tuluma rastlamak mümkün.

Rahatlığın şık yansıması

Her zaman gündemde olmayı başaran, yenilik ihtiyacı ve fütüristik eğilimlere rağmen moda fanatiklerinin kalplerindeki güçlü yerlerini koruyan kimi belli başlı parçalara rağmen trendler ışık hızıyla değişiyor. Tulumlar ise hem ince uzun görünümü hem de sofistike, feminen yansıması ile bu özel topraklardan bir kısmını ele geçirmiş görünüyor. Spor kalıplardan romantik büzgüler ve zarif stillere 2010 ilkbahar/yaz koleksiyonlarında yine her tür tuluma rastlamak mümkün.

Haberin Devamı

Roberto Cavalli kadar Lanvin ve Givenchy de rafine 70’ler stili ile gençliği harmanlayan bu giysinin büyüsünden kutulamayan ünlü isimlerden. Elbette tasarımcılar ve moda fanatiklerinden sonra ünlüler de rahatlıkla şıklığı aynı anda sunan bu giysilerin podyumlara geri dönmesinden memnun görünüyor.

Sadece vücuda oturan dar tulumların olduğu zamanlar çok eskidendi. Yeni dönemin şafak vakti modaya da değişiklikler getirdi. Gittikçe daha fazla kadın bu giysinin şıklığı ve rahatlığının keyfini büyük de bir özgüvenle çıkartmaya başladı.

Rahatlık peşinde olanlar tulumlarını çeşitli tişörtler ve düz tabanlı ayakkabılar ile kullanabilirken, her zaman daha feminen bir görünümden yana olanlar kısa kesimli bluz ya da ceketlerle tulumları zenginleştirip altına da topuklu sandaletlerini giyebilirler.

Haberin Devamı

Pamuklu, tüvit gibi işlenmiş kumaşlar, ipekliler ya da deri ve kot; bu kumaşların herhangi biri tulumların görünümünü arttıran etkiye sahip. İnce kemerler, renkli fularlar, bol alternatif tanıyan kolye ve bilezikler ise tulumlara yakışan aksesuarlardan…

Yazarlar