Editörün Seçtikleri Rahmetli, tedbirini önceden aldı...

Rahmetli, tedbirini önceden aldı...

06.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ey yolcu dur ve geri dön!

Rahmetli, tedbirini önceden aldı...



İskenderun'un Çankaya Mahallesi'ndeki belediye mezarlığında bulunan İskender Koç'un mezar taşına, vasiyeti gereği "Ölüyü rahatsız etmeyin, altın dişleri yoktur" yazıldı. Mezar taşındaki bu ifadeden memnun olmadıklarını belirten görevliler, mezarlıkta şimdiye kadar böyle bir hırsızlık yaşanmadığını, yazının kendilerini de töhmet altında bıraktığını söyledi.

İskenderun'da İskender Koç, ölmeden önce mezar taşına 'Ölüyü rahatsız etmeyin altın dişi yoktur' diye yazdırırken, Gümüşhane - Trabzon Karayolu'nda bir işletmeci, önlemini 'biraz sonradan' aldı. Bu işletmeci, tesisinin yerini, görmeden geçenlere olsa gerek, karayoluna yerleştirdiği şu levhayla 'hatırlatıyor': 'Mescitli Dinlenme Tesisleri 100 metre geride sağda.'


Adana polisine bir ihbar geldi; "Tarsus - Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Adana girişinde motosiklet yarışı yapılıyor. "Polis, operasyon düzenleyerek mobiletleriyle hız yaptıkları iddia edilen sekiz genci gözaltına aldı. Motosikletlerine polis tarafından el konulan sekiz hızlı gence, "Tehlikeli araç kullanmak" suçundan 41 milyon 200'er bin lira ceza kesildi.



YAŞAM


Meme kanserine en iyi ilaç bebek
Damadına böbrek verdi
İşte Tanrı teoremi
Artık Bill Gates'ten daha zengin biri var
Yüksel, yaşam savaşını kaybetti
Beckham, Victoria'yı asistanıyla mı aldattı?
Kamyonun üzerine düştü
Tek vücut olarak son fotoğrafları
YURDUM İNSANI
Kısa... kısa...

Yazarlar