Stil Ralph Lauren 2012 İlkbahar Denim Lookbook

Ralph Lauren 2012 İlkbahar Denim Lookbook

18.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ralph Lauren 2012 İlkbahar denim 'lookbook'u ile moda dünyasına oldukça şık ve bohem bir giriş yapıyor!

Ralph Lauren 2012 İlkbahar Denim Lookbook

Sıcak güneşli yaz günlerine bir türlü kavuşamadığımız Mayıs ayında, Ralph Lauren modern denim tasarımlarıyla bizleri şıklığa davet ediyor.

Haberin Devamı

Popüler Amerikan markalarından Ralph Lauren, genç stil dokunuşlarıyla kadınların gönlünü fethedecek bir koleksiyon hazırlıyor. Rahat ve bir okadar da rock görünüme sahip olmak isteyenlerin sesini duyarak, birbirinden şık kotlar ve tulumlar sunuyor. Eğlenceli boho cazibesini taşıyan tasarımlarda, bu sezon sık rastlayacağımız 'patchwork' çalışmalarına rastlanıyor.

Ralph Lauren 2012 İlkbahar Denim Lookbook

Sıcak günlerin kurtarıcıları olan kısa jean şortları unutmayan Ralph Lauren, yırtık trendine eğilim gösteriyor. Dolap güncellemeleri için ilham alabileceğiniz bu 'lookbook', ihtiyacınız olan giyim fikirlerini verebileceğini düşünüyoruz. Tatil planları yapanlarınız varsa eğer, bu koleksiyon plajda vazgeçemeyeciğiniz parçaları barındırıyor. Alternatif giysi arayışlarına devam edenler için, çok yönlü tasarımlardan herhangi birini topuklu ayakkabılarınızla kombinlediğinizde çekici bir tarz elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ralph Lauren 2012 İlkbahar Denim Lookbook

Konfor ve yaratıcılığın bir arada yürütüldüğünü gördüğümüz 'lookbook', bizleri eğlenceli bir giyim oyununa davet ediyor. Seksi mini etekler ve şortlar; muhteşem trikolar, ipek üstler, jean ceketler, hırkalar ve kovboy çizmeleri ile bütünleştirilmesi sonucu inanılmaz görüüyor. Uzun vadeli yatırımlar yapmayı sevenleriniz varsa eğer, zımbalı tasarımların yanına yırtık kotları da eklemesini tavsiye ediyoruz.

Ralph Lauren 2012 İlkbahar Denim Lookbook

İkonik hale gelen bu denim parçalara göz kamaştırıcı aksesuarlar eklediğinizde dolabınıza canlılık katabilirsiniz. Festivaller için oluşturulması en basit tarz için, Ralph Lauren 2012 İlkbahar 'lookbook'u ile şıklığı kolay yoldan yakalayabilrsiniz. Cep dostu ve farklı tonlarla harmanlanan koleksiyon, zamansız çizgisiyle bizleri çekim alanına sokuyor.

Kent yaşamında eşsiz ve etkileyici bir görünüm ile herkesin arasından sıyrılmak için, Ralph Lauren'nin 2012 İlkbahar denim 'lookbook'unu keşfetmenizi tavsiye ediyoruz.

Yazarlar