Tatil Ranchero’da Meksika kahvaltısı

Ranchero’da Meksika kahvaltısı

22.11.2011 - 09:51 | Son Güncellenme:

Meksika mutfağının, orjinal lezzetlerini mönüsüne taşıyan Ranchero, misafirlerine hafta sonları farklı bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor.

Ranchero’da Meksika kahvaltısı

Misafirlerini gerçek Meksika yemekleriyle tanıştıran Ranchero, şimdi de Aztek ve Maya uygarlıklarının beşiği bu sıcak Latin Amerika ülkesinin kahvaltı mönüsünü de İstanbul’a taşıdı. Meksika mutfağının müdavimleri, bundan böyle tutkunu olacakları kahvaltı lezzetlerini de artık Cumartesi ve Pazar günleri Ranchero’da bulabilecek. Mekanın misafirlerini bekleyen geleneksel Meksika lezzetleri arasında ise; Mexican Omelet, Pancake, Huevos Rancheros, Cazuela de Huevo, Quesadillas Con Huevos ve içinde peynir çeşitlerinden yumurtalı mısır tortillasına kadar farklı tatlar barındıran zengin kahvaltı tabağı yer alıyor.

Haberin Devamı

Güveçte yumurta “CAZUELA de HUEVO”, un tortillaları içindeki lezzet şöleni “QUESADİLLAS CON HUEVOS”…

Her ne kadar söylenmesi zor isimlere sahip olsalar da Ranchero’nun kahvaltı mönüsünde yer alan lezzetler, 7’den 70’e herkesin damak tadına hitap edecek türden. Ranchero şefleri, hafta sonu farklı bir kahvaltı deneyimi yaşamak isteyen misafirlerine; güveç tabağı içinde yumurta, rajas, eritme peynir, keçi peyniri, dana füme ve dana jambon ile hazırlanıp tercihe göre acılı ya da acısız olarak servis edilen Cazuela de Huevo ile ev yapımı un tortillaları arasında dana bacon, karamelize edilmiş soğan, keçi peyniri, maydanoz ve kremayla hazırlanan Quesadillas Con Huevos’u öneriyor. Tabii, Meksika kahvaltısı denildiğinde ilk akla gelen yiyecek olan Huevos Rancheros ve Meksika usulü omlet de göz ardı edilmemesi gereken diğer tatlar.

Haberin Devamı

Meksika usulü rengarenk bir hafta sonu kahvaltısı için Ranchero’nun Suadiye ve Nişantaşı şubelerine uğrayabilirsiniz.

Bilgi ve Rezervasyon :
Ranchero Suadiye:
Bağdat Caddesi 468/A Suadiye
Tel: (0216) 380 65 01
Ranchero Nişantaşı: Reasürans Çarşısı No:53 Nişantaşı
Tel : (0212) 219 85 50

Ranchero’da Meksika kahvaltısı