Dekorasyon Rasch’ın yeni duvar kağıtları

Rasch’ın yeni duvar kağıtları

29.12.2011 - 11:01 | Son Güncellenme:

HannaHome’un temsilcisi olduğu Avrupa’nın önde gelen duvar kağıdı markası Rasch’ın yeni koleksiyonu “Glamour” göz alıcı desenleri ile yeni yılda ışıltıyı yaşam alanlarınıza taşıyor.

Rasch’ın yeni duvar kağıtları

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının yeni koleksiyonu “Glamour”, sim kullanılan birbirinden farklı desenleri ile yaşam alanlarında klasik ama şık bir etki yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Desenleri ile alışılmadık bir fark yaratan Glamour koleksiyonu, tasarım, lüks ve görkemi bir arada sunuyor. Binbir Gece Masalları’ndan ilham alınarak yaratılan koleksiyon, kullanıldığı mekanlara pırıl pırıl bir zenginlik aşılıyor. Koleksiyonda kullanılan büyük desenler iç dekorasyona asalet ve şıklık katarken, renk paletinden mor, gri, altın sarısı ve sedefin kullanımı ağır bir aristokrat zarafetini yaşam alanlarına taşıyor.

Glamour koleksiyonunda yer alan altın renkli brokar efektlerine sahip desenler, mekanlara pırıltılı bir zerafeti sunarken, yılan ve timsah derisine benzeyen desenli tek renkli modellerle kombinlendiğinde benzersiz bir dekorasyonun kapılarını aralıyor. Rasch’ın pırıltılı yeni koleksiyonu, iç mekan dekorasyonunda ışıltı ve ihtişamı sevenler için duvarları adeta birer tuvale dönüştürüyor…

Yazarlar