Stil Renkli Tırnaklar

Renkli Tırnaklar

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tırnaklarda 2011 oje modası… Geçtiğimiz birkaç sezondur tırnaklarda ‘çılgın’ sayılabilecek renkler hüküm sürüyor. Eskiden kırmızı, bordo, siyah, kahve gibi olağan renkler oje seçiminde etkin olurken, şimdilerde renklerdeki bu sınır kalktı; adeta ‘en farklısı en iyisidir’ sloganı benimsenmiş durumda…

Renkli Tırnaklar

Tırnaklarda 2011 oje modası…

Geçtiğimiz birkaç sezondur tırnaklarda ‘çılgın’ sayılabilecek renkler hüküm sürüyor. Eskiden kırmızı, bordo, siyah, kahve gibi olağan renkler oje seçiminde etkin olurken, şimdilerde renklerdeki bu sınır kalktı; adeta ‘en farklısı en iyisidir’ sloganı benimsenmiş durumda…

2011 İkbahar-Yaz sezonuna baktığımızda modada olduğu gibi, oje trendlerinde de farklı trendler görüyoruz. Bir yanda nude ve pembenin tonları görülüyorken, bir yanda bahsettiğimiz sıra dışı renkler tırnakları süslüyor. Geçtiğimiz sezon gibi bu sezon da mavi ve yeşil tonları görülüyorken, Chanel’in yeni oje koleksiyonunda da yer vermesiyle sarı renk açık ara öne geçmiş durumda. 

Oje renklerinde 2011 İkbahar-Yaz sezonu trendlerine göz atalım:

Nude tonlara geri dönüş: Toz pembeler, tırnak renginde bejler…
Açık yeşil-maviler: Tiffany’nin kutusu renginde açık mavi tırnaklar. Audrey Hepburn yaşasaydı, bu rengi kesin denerdi! :)
Şeftali tonları: Yazın gelişine en uygun tonlardan biri, tırnaklarda meyve etkisi. 
Lavanta tonları
Metalik griler
Topcoat uygulaması: Ojenize farklı bir son dokunuş için; ister ‘cracked’ bir görünümle iki renkli çatlamış bir oje, ister matlaştırıcıyla her zamanki ojenizin farklı bir uygulaması.
Desenli tırnaklar: Konad denilen oje uygulamasıyla ya da tırnak çıkartmalarıyla uygulanabilen desenlerle yaratıcılığın sınırlarını zorlamak size kalmış.


Fotoğraf kaynakları: web, 
http://www.lacquerized.com?/, Moda Cadısı, Refinery 29.

Yazarlar