Kültür Sanat Rihanna biletleri tükenmek üzere!

Rihanna biletleri tükenmek üzere!

14.02.2013 - 10:52 | Son Güncellenme:

Rihanna, Diamonds World Tour kapsamında İstanbul seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Rihanna biletleri tükenmek üzere

Şimdiden kategori 2 ve kategori 5 biletleri tükendi. 30 Mayıs 2013 Perşembe akşamı BJK İnönü Stadyumu’nda dev pırlanta şeklindeki sahnesinde gerçekleşecek büyüleyici performansını kaçırmak istemeyenler için biletler hâlâ tüm Biletix satış noktalarında.

Haberin Devamı

Vodafone Istanbul Calling’in ilk konseri

İlk ayağını Rihanna konserinin oluşturacağı Vodafone Istanbul Calling, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Ayrıca birçok başka dünya starının katılımıyla 3 ay boyunca şehrin çeşitli mekânlarında gerçekleşecek festival, konser ve partilerle İstanbul 2013’te müzikle çevrilecek.

Rihanna 8 Mart’dan itibaren 28 farklı şehirde gerçekleştireceği Amerika turunun ardından 26 Mayıs’da Bilboa, İspanya’da Avrupa turnesine başlayacak. Sırasıyla Avusturya,Türkiye, Belçika, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hollanda, Norveç, Portekiz, İşveç ve İngiltere’de sahne alacak. 30 Mayıs 2013’de BJK İnönü Stadyumu’nda, Pozitif Live ve Live Nation Global Touring tarafından düzenlenen konseri Vodafone ana sponsorluğu ve Garanti Bankası resmi sponsorluğu ile Star TV ve Virgin Radio katkılarıyla gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Sosyal Medyada En Çok İzlenen Sanatçı

Müzik endüstirisinin önemli ismi Jay-Z’nin keşfi ve günümüzde adeta bir müzik fenomenine dönüşen Rihanna, 2013 en iyi solo pop ve en iyi rap düeti performanslarıyla birlikte bugüne kadar toplam 8 Grammy ve 7 Billboard Müzik ödülü aldı ve toplam 37 milyon albüm ve 146 milyon dijital albüm satışına imza attı. Bugünlerde de internet üzerinden en çok satın alınan albüm listesinde birinci sırada. Youtube’da 2.9 trilyon kez izlenme oranıyla Forbes tarafından sosyal medyada en çok izlenen sanatçı seçilen Rihanna, Facebook’ta 62 milyon ve Twitter’da da 26 milyonun üzerinde kişi tarafından takip ediliyor.

Vogue kapağında bir ilk

Rihanna, müzikal başarılarının yanı sıra 11 ülkede yasaklanan klibi S&M’den değişken imajına kadar her şeyiyle dünyada ve Türkiye’de adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Bir ilk olarak 2011 yılında Amerika’nın Vogue kapağında yer almayı başaran ilk siyahi kadın şarkıcı olma özelliğine de sahip.

VODAFONE ISTANBULL CALLING: RIHANNA KONSERİNİN BİLET FİYATLARI:

Pozitif Live tarafından düzenlenen, 30 Mayıs Perşembe akşamı BJK İnönü Stadyumu’nda gerçekleştirilecek Rihanna konserinin biletleri:

Haberin Devamı

- Biletix satış noktaları,

- www.biletix.com,

- Babylon Gişe ve

- Garanti Paramatiklerinden satın alınabilecek. Kategorilere göre bilet fiyatları altta yer almaktadır.

KATEGORİ ÜCRET

Diamond Stage ( Sahne Önü) 500 TL

Kategori 1 ( Oturma Düzeni) 285 TL

Kategori 2 (Oturma Düzeni) 227 TL tükendi

Kategori 3 ( Oturma Düzeni) 180 TL

Kategori 4 ( Saha İçi- Ayakta) 135 TL

Kategori 5 (Oturma Düzeni) 117 TL tükendi

* bilet fiyatlarına biletix servis ücreti dahil değildir.