Kültür Sanat Rihanna kendi konser biletlerini dağıttı!

Rihanna kendi konser biletlerini dağıttı!

16.05.2013 - 10:15 | Son Güncellenme:

Rihanna kendi konser biletlerini dağıtarak hayranlarını şaşırttı!

Rihanna kendi konser biletlerini dağıttı

1 Mayıs’ta start verilen ve 30 Ağustos’a kadar 120 günlük bir müzik maratonuna imza atacak Vodafone İstanbul Calling Festivali, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olacak. Vodafone İstanbul Calling konserleri arasında en çok dikkat çekenlerden biri olan 30 Mayıs Rihanna konseri, İnönü Stadyumu’nda gerçekleşecek. Üç yıl aradan sonra yeniden İstanbul’u harekete geçirmeye hazırlanan Rihanna, Vodafone çatısı altında İstanbullulara bir müzik ziyafeti çekecek. 30 Mayıs’a az bir zaman kala, Vodafone Red’liler de Rihanna konseri öncesinde hoş bir sürprizle karşı karşıyaydı.

Haberin Devamı

Rihanna Kendi Konser Biletlerini Dağıtarak Vodafone Red’lileri Şaşırttı

Bağdat Caddesi’nde Rihanna’ya ikizi kadar benzeyerek ün yapan ve Rihanna Tribute şovuyla tüm dünyayı dolaşan Amy Craik fırtınası esti. Rihanna’nın benzeri, Vodafone Red’lilere ücretsiz Rihanna konser biletini dağıttı. Birebir sesi, dansları ve görünümüyle Rihanna şarkılarını seslendirerek Vodafone’lulara eğlenceli anlar yaşattı. Sürprize hazırlıksız yakalanan İstanbullular şaşkınken, Vodafone Red’liler Rihanna’ya tıpatıp benzeyen Amy Craik’in kendilerine konser bileti hediye etmesi ayrıcalığını tattı.

Bağdat Caddesi’ndeki sürpriz gösteride seyirciler arasından Rihanna benzeri en iyi dansı yapanlara, en iyi Rihanna şarkısı söyleyenlere ve Rihanna gösterisinin en güzel fotoğrafını çekip #RihannayıGörsem hashtag’iyle paylaşanlara Rihanna’nın benzeri Amy Craik, Vodafone Red adına çift kişilik konser bileti hediye etti.

Haberin Devamı

300 Şanslı Vodafone Red’li, Rihanna Konserini Ücretsiz İzleyecek

2010 yılında hayata geçirilen ve abonelere hayatı kolaylaştırmak için avantajlar sunan Vodafone Red tarifesi, yeni yüzüyle abonelerin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını gideriyor. Vodafone Red’liler sadece bir iletişim tarifesine değil, aynı zamanda hayatın her alanında onlara kolaylıklar sunan öncelikli hizmetlere de kavuşuyor. 14 Mayıs’tan itibaren tüm Türkiye’de Red Elite tarifesine geçen aboneler arasından ilk 300 kişi, Rihanna konserine Red davetlisi olarak katılacak. Rihanna konseri davetiyelerini ücretsiz alacak 300 Vodafone Red’li, aynı zamanda Vodafone Red’in kolaylıklar dünyasına da adım atmış olacak.

2009’dan beri Rihanna Reloaded şovuyla dünyayı dolaşan İngiliz Amy Craik, Barbadoslu güzel şarkıcı Rihanna’ya birebir benzerliğiyle dikkat çekti. Rihanna Reloaded şovunda Rihanna’nın dans şovlarını, koreografisini ve sesini ikizi gibi canlandırma yeteneği bulunan Craik’i Rihanna’dan ayırmak çok güç. Rihanna’nın dünya çapında verdiği konserlerinden unutulmaz anları yeniden canlandıran, kliplerindeki sahneleri sergileyen bu sürpriz şov, Vodafone Red’liler başta olmak üzere İstanbullular için de 30 Mayıs’taki Rihanna konserine bir hazırlık niteliği taşıdı.