Tatil Romantik bir kaçış rotası

Romantik bir kaçış rotası

04.02.2015 - 16:38 | Son Güncellenme:

Şehirden kaçarak romantik bir sevgililer kutlaması planlayan çiftler; bu özel günü Palmalife Marina Hotel’de doğa ile baş başa eğlenceli ve huzurlu bir ortamda geçirebilirler.

Romantik bir kaçış rotası


Palmarina Bodrum’un renkli dünyasında sosyalleşebilir, plaja karşı konumlanan odalarında aradıkları huzuru bulabilirler.

Sevgililer gününe özel konaklama yapan çiftler için hazırlanan sürprizler, Palmarina Bodrum Spa ve Fitness’da alabilecekleri dinlendirici, rahatlatıcı spa ve masaj uygulamaları, açık avm’sindeki birbirinden özel hediye seçenekleri, şehrin gürültüsünden uzakta gün batımında sahilde yapabilecekleri romantik yürüyüşler; keyifli bir sevgililer kutlaması için gerekli olan tüm imkanları bir arada sunuyor.

Palmalife Marina Hotel’in sevgililer günü konaklama paketi içerisinde; Palmarina Bodrum’da deniz kenarında bulunan Sait Restaurant’da iki kişilik açık büfe kahvaltı, konaklama esnasında odada romantik sürprizlerden oluşan ikramlar, Sait Restaurant’da öğle ve akşam yemeklerinde %25 indirim ve Palmarina Bodrum Spa & Fitness’da 50 dakikalık ESPA masajı yer alıyor. (Boutique Hotel 120 € , Palmalife Marina Hotel (1+1 villa) konaklama 200 €)