Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir? Eski Sevgiliyle Konuşmak ve Barışmak Nedir?

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir? (Diyanet) Eski Sevgiliyle Konuşmak ve Barışmak Nedir?

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir? (Diyanet) Eski Sevgiliyle Konuşmak ve Barışmak Nedir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi görmek kimileri için özlem belirtisi olabilir fakat eski sevgiliyi görmenin birçok farklı rüya anlamı taşıdığını bilmeniz gerekiyor. İşte rüyada eski sevgiliyi görmek, onunla konuşmak, barışmak ve diğer durumlar hakkında en çok merak edilen rüya tabirleri...



 Rüyada eski sevgiliyi görmek, tabircilere göre, birliktelik manasına gelir. Bu birlikteliğin yeni olacağı, eski sevgiliyle değil, yeni birisiyle olacağı belirtilmiştir. Rüyada eski sevgiliyi görmek, mutluluğa ve güzel habere işaret eder. Eski sevgiliyi sinirli olarak görmek ise bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.



 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Nedir?



 Rüyada eski sevgiliyi görmek, birliktelik manasına gelir. Eski sevgilinin rüyada görülmesi, yeni, ciddi ve usule uygun birlikteliğe ulaşmak manasına gelir. Rüya tabircileri, rüyada eski sevgiliyi görmeyi, hayra alamet olarak yorumlarlar. Eski sevgiliyi görmek, mutluluğa, gelecek çok güzel habere işaret eder. Rüyasında eski sevgiliyi görüp, onunla konuşmak, müjdelenmek manasına gelir.



 Rüyasında eski sevgiliyle tokalaştığını görmek, yeni bir insanla ortaklık kurmak manasına gelir. Rüyada görülen eski eski sevgilinin ağladığını görmek, ufak tefek bazı problemlere işaret eder. Rüyada eski sevgiliyi görmek genel manada güzel rüya şeklinde tanımlanır. Tabirciler, rüyada eski sevgiliyi görmenin, şer işlere delalet etmediğini, kişinin güzel şeyler yaşayacağına işaret ederler.



 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Ne Anlama Gelir?



 Rüyada eski sevgiliyi görmek, mutlu haber almak anlamına gelir. Bu haber hiç beklenmeyen yerden olabileceği gibi beklenen yerlerden de olabilir. Rüyada eski sevgilinin tekrar birleşmek istediğini görmek, bazı akıl dışı problemlere işaret eder. Kişinin önceden yaptığı yanlışlar, beklemediği biri tarafından yüzüne vurulabilir.



 Eski sevgiliyi görmek, mana olarak hoşluğa tekabül eder. Tabirciler, rüyanın çok zengin olduğunu, rüyada sevgiliyi görme durumuna göre yorumun değiştiğini belirtirler. Eski sevgiliyle el ele tutuştuğunu görmek, çok zeki bir kadınla veya erkekle tanışmaya delalet eder. Bekar kadının rüyasında eski sevgilisini görmesi, hayallerin gerçekleşeceğine ve evliliğe hikmet edilmiştir. Bekar erkeğin rüyasında eski sevgiliyi görmesi, bir işe tekrardan umut bağlanacağını ifade eder.



 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek Neye İşarettir?



 Rüyada eski sevgiliyi görmek, uzaktan gelen misafire ve habere işaret eder. Kişinin kendisi gibi evliliği düşünen gönül dostu bir insanla tanışmasına işarettir. Rüyada eski sevgilinin elinde gül olduğunu görmek, aksayan işlerin düzelmesine delalet eder. Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek, rüya sahibinin son zamanlarda yaptığı yanlışlara mana edilir.



 Rüyada eski sevgiliyi, gördükten sonra ağlamak hakkıyla bir işin yapılmadığına rivayet edilir. Rüyada görülen eski sevgili, dostluğa, şefkate hikmet edilir. Sevgilinin takındığı tavır, haleti ruhiye durumu, rüyanın tabirinin değiştirir. İlim adamları, rüyada eski sevgilinin görülmesinin bela olmadığını, aksine kişinin helal birisiyle evlenmesine delalet ettiğini söylerler.



 Rüyasında eski sevgilisini gören kişi eğer ki evliyse bu onun mutlu olacağına işaret eder. Kişi ailesiyle, eşi ve çocuklarıyla çok mutlu hayata adım atacaktır. Rüyada eski sevgilinin gittiğini görmek, taşınma manasına gelebilir.



 Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek



 Rüyada eski sevgiliyi görmenin, tabircilere göre çok sayıda anlamı bulunur. Bu anlamların tümünü burada bulabilirsiniz. Rüyada ayrılan sevgiliyi görmek, maksatlı işlerin sona ermeyeceğine delalet eder. Kişi aynı anda birkaç eski sevgilisini rüyasında görürse bu düşmanlarının çoğalacağına işaret eder. Tabirciler, rüya sahibinin düşmanlarıyla yüzleşeceğine ve mağlup olacağına yorarlar.



 Rüyada eski sevgililerin kavga ettiğini görmek, uğurlu olmayan işlerin başlangıcına rivayet edilir. Kişinin ruhunun daralacağına, boşluğa düşeceğine hikmet edilir. Rüyada eski sevgilinin kaybolduğunu görmek, anlaşmazlıklar yaşanacağına tabir edilir.



 Eski sevgilinin kendini öldürdüğünü görmek, acılı bir başlangıcın hikmetidir. Eski sevgiliyle barıştığını görmek ise aklı başında insanlarla yapılacak diyalog ve ondan çıkacak güzel sonuç manasına gelir. Tabirciler rüyada eski sevgilinin görülmesinin, birlikteliğin başlangıç noktası olduğunu belirtirler.



 Rüyada Eski Sevgilinin Barışmak İstemesi



 Rüyada eski sevgilinin barışmak istemesi, iki biçimde yorumlanır. Hem olumlu hem olumsuz olan yorumlarda, eski sevgiliye karşı takınılacak tavır, tabiri değiştirecektir. Rüyada eski sevgilinin barışmak istemesi, huzura, hoşgörüye ve manevi anlamda yükselmeye hikmet edilir. Bu tabire göre rüyada eski sevgiliyi görmek, manevi açıdan temizlenmeye, çok huzurlu geçirilecek zamana ve mutlu olmaya delalet eder.



 Diğer tabire göre, rüyada eski sevgilinin barışmak istemesi, günden güne sorunların artacağını ifade eder. Sevgilinin barışmak istemesi, aynı zamanda bazı ruhsal problemlere yol açacaktır. Görüldüğü üzere rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek, iki anlama birlikte gelir. Ama olumlu yorumda, sizin de eski sevgiliyle barışmak istemeniz durumu ele alınır. Olumsuz yorumda ise sevgilinin barış teklifi reddedilmesi sonucunda yapılmıştır.



 Rüyada Eski Sevgilinin Barışmak İstememesi



 Rüyada eski sevgilinin barışmak istememesi, barışmak istemesinin tersi değildir. Önce bunu bilmekte fayda var. Rüyada eski sevgilinin barışmak istememesi, ruh darlığına, içinde bulunulan psikolojik durumun kötüye gittiğini ifade eder. Kişinin ruhsal boşluklar içerisinde olduğuna, kötü davranışların kendisini sıkıntıya sokacağına işarettir.



 Rüyasında eski sevgiliyi barışmak istemediği biçimde gören kişinin, yapacağı hareketlere dikkat etmesi gerekir. Rüyada eski sevgilinin barışmak istememesi, büyük problemlerin başlangıcı anlamına gelir. Kişinin dertlerle karşılaşacağına, bunlardan ders çıkarmasa, daha büyük problemler yaşayacağına mana edilir.



 Rüyada eski sevgilinin ağlayarak barışmak istememesini görmek, birinin kalbini istemeyerek kırmaya delalet eder. Rivayete göre bu rüyayı gören kişi, vicdani sorunlar yaşamaya başlayacaktır.



 Rüyada Eski Erkek Arkadaşı Görmek



 Rüyada eski erkek arkadaşı görmek, iki anlamlıdır. İlkinde ilişkinin güzel olacağına dair yorumlar yapılırken, ikincisinde mevcut ilişkinin biteceğine dair tabir yapılır. Rüyada eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek, mutlu gelecek manasına gelir. Tabirciler, rüyasında erkek arkadaşıyla barıştığını gören kimsenin, yeniş ilişkide mutlu olacağına işaret ederler.



 Rüyada erkek arkadaşın, kendisini aldattığını görmek, ağır bir travmaya delalet eder. Aynı zamanda kötüye yorumlanan düşmana işaret edilir. Düşmanın, rüya sahibinin malında veya canında gözü olduğu tabir edilmiştir. Rüyada eski erkek arkadaşın öldüğünü görmek, hayırsız işlere bulaşmaya ve harama girileceğine delalet eder.



 Kişinin etrafındaki insanları iyice tanıması gerektiği, tavsiye edilir. Rüyada eski erkek arkadaşla dolaştığını görmek, sabırlı olmanın mükafat getireceğine hikmet edilir. Rüyayı görenin, oldukça sabırsız olduğu, bunun için bazı sorunlar yaşayacağına yorumlanır. Rüyada eski erkek arkadaşla tekrar ayrıldığını görmek, isteklerin yerine gelmemesine rivayet edilmiştir.



 Rüyada Ayrılan Kız Arkadaşı Görmek



 Rüyada ayrılan kız arkadaşı görmek, güzel başlangıç demektir. Kişinin bir işe, ilişkiye başlayacağı manasına gelir. Rüyada ayrılan kız arkadaşı görmek, helal süt emmiş olan kişiyle tanışmaya rivayet edilir. Rüyada ayrılan kız arkadaşla tekrardan barışmak, bazı sorunların artık gün yüzüne çıkacağına delalet eder.



 Rüyada ayrılan kız arkadaşla tekrar ayrıldığını görmek, vazifeye hikmet edilir. Rüya sahibinin yeni vazifelere amade olacağına, mertebece yükseleceğine hikmet edilir. Rüyasında eski ayrılan kız arkadaşıyla evlendiğini görmek, başarısız olmaya da rivayet edilmiştir. Ayrılan kız arkadaşıyla, bir araya gelmek, serbestliğe, düşkünlüğe hikmet edilmiştir.



 Tabirciler; kim ki eski ayrılmış olduğu kız arkadaşını başkasıyla görürse, onun belaya girmesini ön görürler. Etrafa, düşmanlara dikkat edilmelidir. Rüya ayrılan kız arkadaşın, ağladığını görmek, kişinin pişmanlığına hikmettir.



 Rüyada Eski Sevgili ile Evlenmek



 Rüyada eski sevgiliyle evlenmenin bekar ve evli kişilere göre yorumu farklılaşır. Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini gören kişi için bu mal varlığına işaret eder. Bekar rüya sahibinin, işlerinin açılacağı, yeni iş fırsatları bulacağı manasına gelir. Rüya sahibinin günden güne durumunun iyi olacağı, her açıdan mutluluk yaşayacağına rivayet edilir.



 Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini gören kişi evliyse, yorumun olumsuz olduğunu belirtmekte fayda var. Rüyasında eski sevgiliyle evlendiğini gören kişi evliyse, borçları artacak, çok fazla darlığa düşecektir. Eski sevgiliyle evlendiğini gören, evli kişinin hayatında bir takım olumsuz değişimler olacak, bundan hem kendisi hem etrafındaki insanlar etkilenecektir. Rüyada eski sevgiliye evlenme teklifi ettiğini görmek, küsülen insanlarla barışa işaret eder.



 Kişinin küsmüş olduğu kişilerle, barışmasına rivayet edilir. Rüya sahibinin etrafındaki insanlarla iyi geçinmesi, güzel işlere iştigal etmesi tabir edilir. Rüyada eski sevgiliyle evlendikten sonra terk edildiğini görmek, sorunların, dertlerin son bulması manasına gelir. Rüyada eski sevgiliyle evlenmenin hikmeti, barışa, saygıya, sevgiye, kimi zamansa borç ve darlığa rivayet edilir. Kişi bekar veya evliyse yorumlar değişecektir.



 Rüyada Eski Sevgilinin Başkasıyla Evlendiğini Görmek



 Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek, evli kişiler için mutluluğa işaret eder. Sıkıntı ve belalardan kurtulmaya, gelecek sıkıntıların da çabuk sona ereceğine işaret edilir. Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görenin bekar olması, yakındaki izdivaca işarettir. Kişinin yepyeni biriyle tanışmasına, hayırlı kısmetiyle evlenmesine işaret eder. Rüyada eski sevgilinin başkalarıyla evlenmesini görmek, ağır hastalıkların yaşanmasına rivayet edilir.



 Büyük sorunlardan kurtulmak konusunda sorunlar yaşanacağı da yapılan yorumlar arasındadır. Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu görmek, ağır hastalık olarak tabir edilir. Kişinin kendisi veya ailesinden birinin hastalığın başından geçmesine rivayet edilir. Tabirciler, rüya içerisinde eski sevgilinin tanıdık biriyle evlendiğini görmenin, hayra rivayet edildiğini belirtirler.



 Kişinin etrafındaki insanları çok daha iyi tanıyacağına işaret edilir. Rüyada eski sevgilinin akrabalardan biriyle evlendiğini görmek, zor zamanlara hikmet edilir. Rüya sahibinin çok açık şekilde zorluk çekeceğine tabir edilmiştir.



 Rüyada Eski Sevgili ile Konuşmak



 Rüyada eski sevgili ile konuşmak, riskli işlere girmeye, bu işlerin başarısız olmasına delalet edilir. Rüyasında eski sevgiliyle konuştuğunu görmek, olmaması gereken bir işe burnunu sokmak manasına da gelir. Kişinin hiç tanımadığı insanlarla düşmanlık yapmasına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyle güzel konuştuğunu görmek, alınan risklerin başarılarla sonuçlanmasına rivayet edilir.



 Eski sevgili ile tartıştığını görmek, zararlı arkadaş edinmeye, gidilen yolun kötü olduğuna yorumlanır. Sevgilinin konuştuktan sonra ağladığını görmek, aksi işlere yorulur. Rüya tabiri yapan bilginler, rüyalarda görülen eski sevgilinin esasında, kurtulmak, barışmak, birleşmek anlamlarına geldiğini ifade ederler.



 Lakin eski sevgilinin tavrı ve içerisinde bulunduğu durum, rüyanın seyrini değiştirir. Dolayısıyla tabir buna göre değişecektir. Tabirciler, her rüyanın yorumunun olduğunu, bunların dikkate alınmasını isterler. Son olarak rüyada eski sevgiliyle telefonla konuşmayı, hayret verici başarıların yaşanacağına, karlı işlere yorumlarlar.



 Rüyada Eski Sevgiliyi Yeni Sevgilisiyle Görmek



 Rüyada eski sevgiliyi, yeni sevgilisiyle birlikte görmek, yapılan haksızlıklara karşı gösterilecek sabra delalet eder. Rüya sahibinin sabırlı olacağına, bu yüzden mükafatlarının karşılığını alacağına hikmet edilir. Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek, aynı durumda, belalardan, sorunlardan, problemlerden uzak durmaya işaret edilir. Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle birlikte görmek, mutluluğa, hoşgörülü insanlarla kaynaşmaya ve yeni başlangıç yapmaya delalet eder.



 Rüya sahibinin açacağı yeni sayfada çok mutlu yaşayacağına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyi yeni sevgiliyle birlikte görmek, akıllı olmanın getireceği marifetlere işaret eder. Tabirciler rüyasında eski sevgilisinin başka biriyle olduğunu gören kimseler için hayırlı kapıların açılmasına delalet ederler.



 Tabirciler, rüyayı gören kişinin bu durumda rahat olması gerektiğine, işlerinin rasta girmesine rivayet ederler. Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle evlendiğini ve onunla mutlu olduğunu görmek, kişinin yaşayacağı huzur anlamına gelir.



 Rüyada Eski Sevgili ile Telefonda Konuşmak



 Rüyada eski sevgiliyle telefonla görüştüğünü gören kimseler için hayırlı haberlerin gelişine yorumlanır. Rüya sahibinin iş teklifleri almasına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyle telefonla konuşmak, sürpriz bir ilişkiye, işe, mala tabir edilir. Telefonda eski sevgiliyle konuştuğunu gören kimse için işlerin yoluna girmesine hikmet edilir. Rüyada eski sevgiliyle telefonla konuşmak, kişinin kendi ayaklarının üzerinde durabileceği anlaşmalara imza atacağına rivayet edilir.



 Rüya tabir eden kişiler, telefonla eski sevgiliyle konuşmayı, azın çoğuna yorumlarlar. Yani kişinin az karşısında gösterdiği sabrın, mükafatla çoğalmasına işaret edilir. Rüyada eski sevgiliyle telefonda güzel şeyler konuşmak, bazı gizli sırların ortaya çıkmasına rivayet edilmektedir. Rüyada ayrılan sevgiliyle telefonda konuşmak aynı zamanda gizli saklı durumların artık kalmayacağına işaret eder. Tabirciler, kişinin sırlarını verdiği kişilere çok dikkat etmesi gerektiğini tavsiye ederler.



 Rüyada Eski Sevgiliyi Öpmek



 Rüyada eski sevgiliyi öpmek, uzun süreli yalnızlığa rivayet edilir. Kişinin eski sevgilisini öptüğünü görmesi, çok uzun zamandır yalnız olduğuna, bu yüzden boşlukta olduğuna hikmet edilir. Rüyada eski sevgiliyi çok uzun süre öpmek, hayırlı olmayan vaziyetlerin ortaya çıkışına delalet eder. Kişi için sıkıntıların başlaması şeklinde tabir edilir.



 Rüyada eski sevgiliyi öpmek, beladan uzak kalmak için çaba göstermeye yorumlanır. Kişinin uzun süredir yaşadığı beladan çabalarıyla çıkmaya çalıştığına, bunda başarılı olamadığına rivayet edilir. Rüyada eski sevgiliyi öpmek, tabircilere göre, kötü olmayan sonuçların doğuşu şeklinde tabir edilir. Kişinin eski sevgilisini dudağından öpmesi, çok açık şekilde tehdit edileceğine, bir işe bulaşıp ondan kurtulamamaya rivayet edilir. Rüya sahibinin zekatını veya sadakasını sürekli ertelediğine de yorumlanır.



 Rüyada Eski Eş ile Tekrardan Evlenmek



 Rüyada eski eş ile tekrardan evlenmek, sevilen kişilerle tekrardan bir araya gelmeye rivayet edilir. Rüya sahibinin tüm sevdikleriyle sohbet etmeye fırsat bulması manasına gelir. Rüyada eski eşle tekrardan evlendiğini görmek, tabircilere göre, olumlu anlamlı olarak rivayet edilir. Kişinin başkasıyla yaşamış olduğu bütün sıkıntılarının biteceğin, barışa ve sevginin yeşermesine hikmet edilmiştir. Rüyada eski eşle evlenmek istediğini görmek, kişinin iyi huyuna, küslük yaşadığı insanlarla arasını düzeltmek istediğine işaret edilir.



 Rüyada eski eşle tekrardan evlenmek, mutlu olmanın verdiği sevgiye, barışın huzuruna işaret eder. Eski eşle bir araya gelip evlenmek, aklın yolunun bir olduğuna, hayatın anlamının sevgi olduğuna işaret eder. Rüyada eski eşin kendisiyle evlenmek istediğini görmek, hayırlı işlerin başlangıcı biçiminde yorumlanmıştır. Tabircilerin bir kısmı rüyada eski eşle evlenmeyi, yaşanacak ayrılığa hikmet ederler.



 Rüyada Eski Sevgiliyle Nişanlanmak



 Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, bekarlar için evlilik, saadet ve para manasına gelir. Evliler için yaşanan iç ve dış huzursuzlukların sona ermesi manasına gelir. Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, ezber bozacak türden sürpriz olarak ifade edilir. Yakın zamanda beklenmeyen bir tanışma, birliktelik yaşanabilir.



 Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, bazı işlerde tıkanmaya da yorumlanır. Ancak sıkıntı verici her şeyden kurtulmak için atılacak adımları işe yarayacağına, sorunlardan bu yüzden kurtulmaya delalet eder.



 Rüyada eski sevgiliyle nişanlandığını görmek, esasında güzel şeye rivayet edilir. Eski sevgiliyle nişanlanmak, bazı sorunların başlangıcı olarak ifade edilebilir. Bazı tabirciler, bu rüyanın güzel olacağına, bazı tabirciler ise güzel işler olacağına rivayet edilir. İşlerin yolunda gideceği veya gitmeyeceği, kişinin ruh haline bağlıdır.

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.