Editörün Seçtikleri Sabah 06.00

Sabah 06.00

11.03.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Başkente korkunç olay... Komşu evi basan yedi şehir zorbası üç kişiye bıçak tehdidiyle tecavüz etti

Sabah 06.00

Akıl almaz vahşet, Gaziosmanpaşa Reşit Galip Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. M.Y. ve O.Y., Mersin'den gelen kız arkadaşları N.K ve A.T.G'yle bir bara giderek dün sabah saat 05.00'e kadar eğlendi. İki genç, misafirleri ve ev arkadaşları Ş.Ş.'yi yanlarına alarak evlerine döndü. Dinlenmeye çekilen beş arkadaş, sabah 06.00'da gürültüyle uyandı.

Kapıyı kırarak daireye giren aşırı alkollü yedi zorba, evdekileri salonda topladı. Bir üst kattaki kuruyemiş deposu işletmecilerinden Murat Yıldırım, Murat Kandemir, Ömer Şanlı, Yılmaz Koç, Tahir Yar, İbrahim Ural ve Murat Yıldırım adındaki saldırganlardan İbrahim Ural, erkek ev sahibi M.Y.'yi dövdükten sonra tehditle tecavüz etti.

Murat Kandemir ise, A.T.G. ve N.K adlı iki bayana yine bıçaklı tehditle zorla sahip oldu. Tahir Yar ve Ömer Şanlı'da A.T.G'ye cinsel tacizde bulundu. Kabus dolu dakikalar sırasında kaçmayı başaran Ş.Ş'nin ihbarıyla Murat Yıldırım, Murat Kandemir ve Ömer Şanlı gözlem altına alındı. Evden kaçan Yılmaz Koç, Tahir Yar ve İbrahim Ural da yakalandı. Zorba Murat Yıldırım aranıyor.





Yazarlar