Stil Sara Battaglia 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Sara Battaglia 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

09.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sara Battaglia, 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda deneysel tasarım teknikleriyle bizleri büyülemeye devam ediyor.

Sara Battaglia 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Moda denilince aklımıza büyük olasılıkla ilk sırada Fransa ve İtalya gelir. İtalyan Sara Battaglia, annesi gibi sanata meraklı biri olarak yetişiyor ve bunu tasarımla birleştirerek moda dünyasında taze soluklardan biri olmayı başarıyor.

Haberin Devamı

Sara Battaglia 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Yeni sezonda kıyafetlerimize eğlence ve renk katması için Sara Battaglia'nın 'clutch'larına, geniş el çantalarına ve askılı mini bohça çantalarına, dolaplarınızda yer açmaya başlayın. Moda uzmanı bir aileden gelen Sara Battaglia, büyüleyici tasarım yeteneği ve eşsiz hayal gücüyle takipçilerine başarılı koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Onun daima beğeniliyor olmasındaki en önemli nedenlerden biri şüphesiz ki yeniliklere açık oluşudur.

Sara Battaglia 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Deri püsküller, piton baskılar ve metal detaylarla harmanlanmış 2012 İlkbahar-Yaz çanta koleksiyonu, sezonun trendlerini barındırdığından ve modern bir görünüme sahip olduğundan, kullanıcıları bu yaz avantajlı olacaktır. Renkli omuz çantaların ve şık deri 'hobo'ların bizce sofistike bir havası var. Özgünlük ve gösteriş bu koleksiyonun ifade edilebileceği en iyi kelimeler oluyor.

Haberin Devamı

Sara Battaglia 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

'Colorblock' uygulanan ve saçaklarla süslenen çantalar adeta bir 'rock chic' havası yaratıyor. Özellikle festivallere katılacak olanlar için ideal çanta koleksiyonu hazırlayan Sara Battaglia, kıyafetlerimizi tamamlayacak mükemmel aksesuarlar hazırlamışa benziyor. Zengin renk paleti kullanılarak şık bir tarz oluşumuna katkıda bulunacağını düşündüğümüz bu koleksiyon, bir kadının çekici ve güzel hissetmesinde itici güç olacaktır.

Baştan çıkarıcı çantalar yaratan genç tasarımcının 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan ilham almak istiyorsanız galerimize göz atmaya başlayın;)

Yazarlar