Stil Scarlett Johansson’un İlk 5’i!

Scarlett Johansson’un İlk 5’i!

07.07.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon ekibi olarak ünlü oyuncuların kırmızı halıdaki enfes görüntülerinde beşer tane kıyafet seçmeye devam ediyoruz. Ünlü aktrislerin kırmızı halıya ne kadar önem verdikleri, herkesten şık olmak için birbirleriyle sürdürdüğü yarışa ortak olmanız için bizde bu enfes görüntüleriniz sizlerin karşısına çıkarıyoruz.

Scarlett Johansson’un İlk 5’i

Bu haftaki şık güzelimiz; Scarlett Johansson. Danimarka asıllı Amerika’lı oyuncu birçok filmlerde yer alıyor. 1984 doğumlu güzel oyuncu yetenekleriyle çok konuşuluyor. Boleyn Kızı filminde gösterdiği performans halen dillerde. Fakat konuşulduğu başka bir konu daha var ki; o da giyiminde gösterdiği cesaret ve şık tercihleri.

Haberin Devamı

Nerede, ne zaman nasıl giyinileceğini bilen ünlü aktris; kırmızı halıda genelde seksi bir biçimde görülüyor. Göğüs dekoltesini çok seven Johansson, dikkatleri çoğunlukla oraya yönlendiriyor. Çok zayıf olmamasına rağmen, elbiseleri çok iyi kullanarak vücudunu mükemmel gösteriyor.

Farklı tasarımcıları tercih eden Scarlett Johansson; kırmızı halı da genellikle tercihlerini Calvin Klein, Elie Saab, Versace ve Dolce&Gabbana gibi tasarımcı ve markalardan yana kullanıyor. Elie Saab favorisi olsa da diğer tasarımcıların kıyafetlerini de giymekten kaçınmıyor.

Hem seksilik hem de masumiyeti bir arada barındıran görüntüsüyle bizi her gün kendine biraz daha bağlıyor ve giyim zevkini takip etmeyi sevdiğimiz oyunculardan biri haline geliyor.


Yazarlar