Makyaj Şelale Gülsuyu doğal güzellik toniği!

Şelale Gülsuyu doğal güzellik toniği!

03.03.2011 - 12:15 | Son Güncellenme:

Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri firması Ataman İlaç ve Kozmetik tarafından üretilen Şelale Gülsuyu Tonik, ciltte arındırıcı, ferahlatıcı ve canlandırıcı etki sağlıyor.

Şelale Gülsuyu doğal güzellik toniği

Her cilt tipine uygun olan Şelale Gülsuyu Tonik, ciltteki gözenekleri sıkılaştırmaya ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor..

Haberin Devamı

Kuru ve hassas ciltlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Şelale Gülsuyu Tonik, cilt temizliğinde doğal tonik olarak kullanılabiliyor. Gül yapraklarının distilasyonundan doğal olarak elde edilen ürün, hiçbir kimyasal katkı maddesi ve boya maddesi içermiyor.

Cildi besleyen Şelale Gülsuyu Tonik, cilt dokusunun gerginleşmesine ve sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Kırışıklık oluşumuna karşı cildi koruyor.

Her cilt tipine uygun olan ürün, düzenli kullanıldığında akne oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Yıpranmış ciltte, sakinleştirici ve antiseptik özelliği ile rahatlama ve ferahlık sağlıyor.

Makyaj öncesinde kullanıldığında cilde ışıltı kazandıran ürün, banyo suyuna ilave edilirse vücudun ferahlamasına destek veriyor. Tamamen doğal olan Şelale Gülsuyu defalarca filtreden geçirildikten sonra ambalajlanıyor.

Haberin Devamı


Ürünün fiyatı: 5,15 TL

Ataman İlaç ve Kozmetik Hakkında


Eczacı Ataman Özbay’ın kurduğu Ataman İlaç ve Kozmetik, 1995 yılında Uni markasıyla ıslak mendil üretimine başladı. Bugün ise Uni, Uni Wipes, Premax, Unimed, Şelale, Handel, Lemonni, Pia markaları altında toplam 204 çeşit ürünü bulunuyor. Bu ürünler arasında bebek bakımı, ev temizlik ürünleri, kozmetik, kişisel hijyen, medikal ve profesyonel uygulamalar konusunda farklı ıslak mendiller ve bunların yanı sıra el temizleme jeli, kolonya, oje temizleyicisi, gül suyu, naftalin, sabun ve krem bulunmaktadır. Ataman İlaç ve Kozmetik, konusunda uzman kadrosu ve yenilikçi Arge çalışmaları ile Türkiye’de ıslak mendil pazarında lider konumunda. Arge ekibinde 5 eczacı ve 10 kimya mühendisi çalışıyor.

Ataman’ın Dünyadaki İlkleri:

Ataman İlaç ve Kozmetik dünyada ilk kez;
2003 yılında ıslak mentollü mendil,
2004 yılında çift taraflı yüz peeling diskleri,
2006 yılında kimyasal madde içermeyen doğal yenidoğan bebek mendili, buğu etkili mentollü kuru mendil, meyve aromalı ıslak cep mendili,
2007 yılında araba parfümü içeren ambalajına sahip temizleme mendili, erkek cildi için geliştirilmiş ıslak mendil serisi, hasta bakımı için saç yıkama bonesi, tuvalette eriyen ıslak tuvalet kağıdı, yenidoğan bebeklere özel olarak formüle edilmiş şampuanını üretti.

Yazarlar