Geri Dön

Semtinizin çarşısı hemçarşı.com açıldı!

Hemçarşı.com; kullanıcılarını bulundukları semtlerdeki üye işyerleri ile en kısa sürede, en zengin ürün seçeneği ile buluşturmayı hedefliyor.

Semtinizin çarşısı hemçarşı.com açıldı!

Mart ayından itibaren hizmete açılan ve ilk olarak yemek sektörüyle başlayan hemçarşı.com , bünyesindeki kullanıcılara sipariş verebilecekleri 1000’den fazla işletme sunuyor.

Haberin Devamı


Semtlerdeki lezzetlerin, internetten siparişe taşınmasına öncelik veren hemçarşı.com, üye işyeri sayısını her geçen gün arttırmaktadır. Mayıs ayında çiçek siparişi hizmetini de kullanıcılarına sunarak çarşı konseptindegenişleyecek olan sitede çok yakında market, elektronik, mutfak ve ev aletleri, anne-bebek gibi farklı sektörleri de bulabileceksiniz. İnternetten siparişin en büyük sıkıntılarından birinin yetersiz müşteri hizmetleri olduğunu düşünen hemçarşı.com, bu konuya da özel önem vererek,müşteri hizmetleri birimini HemmenYardım markası ile öne çıkarmıştır. Webchat, e-posta ve telefon yoluyla ulaşabileceğiniz ekibimiz, hem kullanıcılarını hem de üye işyerlerini maximum düzeyde memnun edebilmek için aracı olmaktadır.

Haberin Devamı


Hemçarşı.com’dan Kullanıcılarına Film Gibi Kampanya!


Yaptığı kampanyalarla da dikkat çeken Hemçarşı.com, 25 TL ve üzeri 2 siparişe sinema bileti veriyor.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber