Editörün Seçtikleri Sen de kendi web.tv'ni yarat

Sen de kendi web.tv'ni yarat

10.01.2014 - 16:10 | Son Güncellenme:

Sosyal medya, bireysel internet kullanıcılarının kendi hedef kitlesini oluşturup yıldıza dönüştüğü bir ortam oluşturdu.

Sen de kendi web.tvni yarat

Sosyal medyada popülerliğini ilan eden kullanıcı, sanal kimliğini güçlendirip sosyal hayatında bir adım önde olmayı başarabiliyor.

Sosyal medya bu kadar hayatımızın merkezindeyken, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek yepyeni bir sosyal video ağı yayın hayatına girdi.
Dünyanın en prestijli ve en jenerik ismi ile dikkat çeken web.tv, Türkiye’den dünyaya açılan yepyeni bir sosyal platform olma iddiası ile yolculuğuna başladı.
Kullanıcılar web.tv ile, “kanaladi.web.tv” gibi bir ya da birkaç kanal açarak 1 dakika içerisinde kendi web.tv’sine sahip olabiliyor.

Sosyal mecralarda en önemli unsur birinin ne yaptığının takip edilmesi ve izlenmesidir. Bu yüzden web.tv’de de ziyaretçiler, oluşturulan kanalı takip edebiliyor; izledikleri videoyu beğenip yorum yapabiliyorlar. Bu, özellikle takip edilen kanalın izlenebilirliğinin yanı sıra etkileşimi oldukça hızlı bir şekilde artırıyor.

CANLI YAYIN YAPABİLME ÖZELLİĞİ, İSTER CEPTEN İSTER WEB’DEN

web.tv ile masrafsız ve zahmetsiz, tüm dünyaya anında canlı yayın yapabilmek sadece bir tık ötenizde.
İhtiyacınız olan tek şey bir cep telefonu ya da bilgisayar kamerası! Bulunduğunuz lokasyondan istediğiniz zaman cepten ya da web’ten canlı yayın yapabilirsiniz. Hatta playlist mantığıyla yayın akışı oluşturup sizi takip edenleri ve arkadaşlarınızı ne zaman ne yayınlayacağınızdan da haberdar edebilirsiniz.

Kullanıcı tarafından yapılan canlı yayın hem bilgisayar başından hem de cep telefonundan izlenebiliyor. Mobilde en önemli uygulama hem canlı yayın yapılabilmesi ve bu uygulama üzerinden de tüm yayınların izlenebilmesi. Ayrıca tüm yayınlar ister canlı olsun ister olmasın, sadece istenilen grup veya sadece kişiye özel yayın yapılabilmekte.

PROGRAM YAYINLAMAK ARTIK ÇOK KOLAY

web.tv kullanıcısı, oluşturduğu kanalların altında kendi programlarını yayınlayabiliyor. Bir kişi birden fazla kanal açabildiği gibi birden fazla kanalın altında istediği kadar program da yaratabiliyor.

WEB.TV NE AMAÇLA KULLANILABİLİR?

web.tv, bireysel ve kurumsal olarak bir web.tv oluşturmayı, bir kanal açmayı sadece 1 dakikaya indiriyor. 1 dakika içerisinde açtığınız kanalınızda ister sevdiklerinize ait videoları, ister ilgi duyduğunuz alan ve konu ile ilgili paylaşımları yaparken; kurumsal olarak da birçok çalışma yapmak mümkün. Örneğin bir firma, “firmadi.web.tv” kanalı altında hem kendi tanıtımlarını yaparken hem de çalışanlarına yönelik şirket içi eğitim kanalı da oluşturabilir ve tüm videolarını istediği grup ve kişilere yetkilendirebilir. Gizlilik ayarları profil sahibinin kendi elindedir. İstediği her şeyi izlettirebilir, yorum yaptırabilir ya da yönettirir.
Ayrıca kullanıcı isteğine göre tüm dünyaya ya da sadece belirlediği ülkelere/kişilere yayın yapabilme hakkına da sahiptir.
Artık kullanıcılar sadece profil sayfaları ile değil, kendi kanallarıyla ön planda olabilecekleri bir platform olan web.tv ile diğer sosyal mecralardaki hesaplarını (facebook, twitter gibi) entegre ederek oradaki arkadaş ve takipçilerine de ulaşabiliyor ve onları da davet edip, web.tv’deki kanallarını izlettirebiliyor.

WEB.TV İLE HAYATINIZ RENKLENECEK

web.tv’nin Türkiye’den çıkan yeni ve sadece videodan oluşan bir sosyal platform olması; aynı zamanda isminin jenerikliği ve kanal açma kolaylığından dolayı kısa sürede hızlı büyüme sağlayacağı çok aşikar. Çünkü akla gelebilen milyonlarca jenerik kelimeden oluşan kanal açma kurgusu sadece web.tv’de var.

Örneğin alisveris.web.tv, shopping.web.tv, football.web.tv, futbol.web.tv gibi bir kelimenin istenilen dillerdeki versiyonlarıyla o dilde de kanal açmak mümkün.
Kısaca var olan ve yeni eklenecek bir çok yetenekleri ile web.tv, gelecekte hayatımızda önemli yer edinecek bir sosyal platform olacak. Video çekimleri, canlı yayınlar, kendi programını çekebilme özelliğiyle her birey ya da kurum gerçek anlamda bir kanal veya kanalların sahibi olacak ve kendi medyasını kurmaya başlayacak.

web.tv ile tanışmak için acele edin.

www.web.tv

Yazarlar