Editörün Seçtikleri Sevgililer Günü hediye önerisi: Oral-B Genius serisi

Sevgililer Günü hediye önerisi: Oral-B Genius serisi

30.01.2018 - 15:21 | Son Güncellenme:

Oral-B, sevdiklerine teknolojik, sağlıklı ve özel bir hediye vermek isteyenlere Genius serisinde yer alan modellerini öneriyor.

Sevgililer Günü hediye önerisi: Oral-B Genius serisi

Diş fırçasında dünya lideri Oral-B, sevdiklerine teknolojik, sağlıklı ve özel bir hediye vermek isteyenlere Genius serisinde yer alan modellerini öneriyor. Üstün özellikleri sayesinde diş fırçalamayı kişisel bir deneyime çeviren Oral-B Genius serisi, Sevgililer Günü’ne göz alıcı ve bembeyaz bir gülüşle girmek isteyenlerin de favorisi oluyor.

Haberin Devamı

Dünyada diş hekimlerinin en çok tavsiye ettiği bir numaralı marka Oral-B, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir hediye arayışı içinde olanlara Genius serisini sunuyor. Akıllı telefonlarla uyumlu teknolojisi ve eşsiz tasarımı dikkat çeken Oral-B Genius serisi, dişleri ağızdaki hiçbir noktayı atlamadan doğru şekilde fırçalamaya imkân tanıyor. Oral-B Genius serisinde yer alan modeller, sağlıklı ve mükemmel bir gülüş isteyen kadınlara ve erkeklere hitap ediyor.

Manuel fırçalara kıyasla yüzde 100’e kadar fazla plağı ortadan kaldıran Oral-B Genius ürünleri, üçlü basınç sensörü sayesinde diş etlerini koruyor, sert fırçalamalarda hızını otomatik olarak yavaşlatıp titreşimlerini durduruyor. Akıllı telefon uygulamasıyla ayrıcalıklı bir kişisel bakım sağlayan Oral-B Genius serisi, gelişmiş pozisyon algılama teknolojisi sayesinde ağızdaki hiçbir noktayı atlamıyor.

Haberin Devamı

Oral-B Genius serisi basınç göstergesi, zamanlayıcı ve bluetooth bağlantısı gibi özellikleri kolayca görmeye imkân veren Smart Ring sayesinde ağız bakım deneyimini bir adım öteye taşıyor. 12 renk ışık ayarı seçeneğiyle diş fırçalamayı kişisel bir deneyim haline getirirken eşsiz tasarımıyla da göz dolduruyor. Şarjı 12 güne kadar dayanan Oral-B Genius serisi için tasarlanan seyahat kutusu hem akıllı telefonunuzu hem de fırçanızı aynı anda şarj etmenize olanak veriyor.

Bluetooth eşleşmesi ile çalışan, IOS ve Android işletim sistemlerine uygun Oral-B App, fırçalama işlemini göstererek fırça ayarlarının uyarlanmasını sağlıyor. Uygulama, dişlerin, diş hekimlerinin tavsiyelerine uygun, daha güvenilir, etkin ve mükemmel bir şekilde fırçalanmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Yazarlar