Salon Sevgililer Günü için dekorasyon önerileri

Sevgililer Günü için dekorasyon önerileri

13.02.2018 - 15:55 | Son Güncellenme:

Ünlü tasarımcı Ceylan Ateş tarafından hazırlanan Sevgililer Günü için dekorasyon önerileri

Sevgililer Günü için dekorasyon önerileri

Bu çok özel günde; evlilik tekliflerinin havalarda uçtuğunu söylememe gerek yok tabi. Bunun için bugüne çok sıkı hazırlanmalıyız.. Öncelikle işe kalp şeklinde çok güzel bir çilekli pasta yaparak başlayabiliriz. Kalbe giden yol mideden geçer kuralına uyarak.. Bu pastanın hem şekli hem tadı muhteşem olmalı, hazır pasta kalıplarıyla bu işi çok basit ve temiz bir şekilde halledebiliriz. Dışardan alıp bir sürü para vermeye gerek yok. İnternette binlerce basit ve güzel pasta tarifleri var. Ayrıca sevgiliniz yada eşinize, ona özel pasta yapmanız her zaman artı bir puan kazanmanızı sağlar..

MUMLAR VE BALONLAR VE GÜLLER…

Haberin Devamı

Yine Kalp şeklinde marketten bile çok uygun fiyatlara temin edebileceğiniz kırmızı mumlar ve balonları; yemek yiyeceğiniz odaya düzgün ve özenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Kırmızı mumların üzerine eğer hazırda bulamadıysanız yine aksesuar mağazalarından sarı simler alarak serpiştirirseniz daha güzel bir görüntüye sahip olacaklardır. Balonları da şişirdikten sonra, üzerlerine kendi isminizi ve sevgilinizin ismini yazarsanız, çok daha çarpıcı duracaklardır. Yine çiçekçiden temin edebileceğiniz, kırmızı gülleri mumların arasına yaprak yaprak koparıp yine itinalı bir şekilde dizerseniz çok romantik görüneceklerdir. Özellikle evler için hazırlanan o muhteşem kokuları, sakın atlamayın. Odaya çok daha mistik bir hava katmanızı sağlar. Yada tütsü kokuları alabilirsiniz.

KIRMIZI KUMAŞ YADA TÜLLER…

Haberin Devamı

Yine evden ya da bir arkadaşınızdan kolayca temin edebileceğiniz kırmızı kumaş ya da tülleri, hazırladığınız masanın üzerine ilk önce sererseniz bir bakıma masa örtüsü gibi olacaktır. Fakat çok çarpıcı bir masa örtüsü görevini göreceğini unutmayın…

ROMANTİK RESİMLER KÖŞESİ…

Sevgilinizin yada eşinizin fotoğrafları ile kendi fotoğraflarınızı, yine kalp şeklinde yapacağınız bir köşe olarak yemek yiyeceğiniz odanın duvarlarından bir tanesine güzel bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Eğer daha gizli bir sürpriz isterseniz, kirmizi bir kartpostala kendi icinizden geçenleri yazıp sevginizi dile getirin..

Yazarlar