Aşk Sevgiliniz size yalan söylüyor olabilir

Sevgiliniz size yalan söylüyor olabilir

11.12.2017 - 17:03 | Son Güncellenme:

Bir ilişkideki en önemli şey, güven duygusudur. Fakat bazen hepimiz yanlış insanlara güvenebiliyoruz ve bu da bütün ilişkilere kendimizi kapatmamıza neden oluyor. İşte bu hayal kırıklığını engellemek için bilmeniz gereken ipuçları;

Sevgiliniz size yalan söylüyor olabilir

Günün nasıl geçtiği hakkında hiçbir şey söylemiyorsa
Eğer sizinle birlikte değilken yaptığı şeylerden bahsetmiyorsa, bu şüphe uyandırması gereken bir durum olabilir. Çünkü bir düşünsenize, neden size günün nasıl geçtiğini anlatmasın ki? Unutmayın, sağlam ilişkiler paylaştıkça güzelleşir ve inşa edilir.

Buluşmalarınızı sürekli erteliyorsa
Tabii ki acil durumları saymıyoruz. Fakat eğer sevgiliniz sürekli sizinle olan planlarını iptal ediyorsa bunun sadece iki anlamı olabilir. Ya hayatındaki öncelikler arasında yoksunuz ya da şaibeli şeyler dönüyor.
Eğer erkek arkadaşınız Batman değilse, planladığınız akşam yemeğine gelmek çok da zor olmamalı.

Herkes onun flörtöz olduğunu düşünüyorsa
Bir erkek karizmatik olabilir, en sevdiği şey eğlenmek ve parti yapmak olabilir ve aynı zamanda dünyanın en sadık erkeği olabilir. Fakat eğer kalabalık ortamlarda sizden çok başka kadınlarla konuşuyorsa ve o kadınlar erkek arkadaşınızın omzuna dokunuyorsa, aklınızdan geçen kötü düşüncelerin üstüne gitmekte fayda var.

Sizi arkadaşlarıyla bir türlü tanıştırmıyorsa
Erkek arkadaşınızın yakın arkadaşlarıyla tanışmak istiyor fakat bunu her dile getirdiğinizde bahaneler duyuyorsanız, iletişiminizde bir sorun olabilir.

Daha önce bir yalanını yakaladıysanız
Sizi üzmemek için yalan söylediğini açıklamış olsa bile, bu ilişkiniz için bir ipucu olabilir. Güven bir ayna gibidir sözünü hatırlıyor musunuz? İşte o söz, bir gerçek.

Ona ihtiyacınız varken, asla yanınızda olmuyorsa
Erkek arkadaşınız her zor durumda kaldığında ona destek oluyorsanız fakat sizin ihtiyaç duyduğunuz anlarda birden yok oluyorsa, ona güvenemeyeceğinizi anlamanız gerekir. Böyle küçük sorunlarda yanınızda olamıyorsa, birlikte bir hayat kurmayı nasıl düşünebilirsiniz ki?

Birlikteyken sürekli telefonu ters çeviriyorsa
Siz telefonuna bakmasanız bile, telefon sürekli masada ters bir şekilde bırakıyorsa o telefonda mutlaka göremenizi istemediği bir şeyler vardır. Tabii ki bir ilişkide kendi özel alanınız olmalı fakat telefonunuzun ekranı görünmesin diye kıyameti koparmak, başka bir mesele.

Sosyal medyadaki bütün arkadaşları kadınlardan ibaretse
Erkek arkadaşınızın etrafında kadın arkadaşları olması tabii ki bir sorun değil. Fakat kız arkadaşı olmayan ve hatta çoğunu tanımadığı bu arkadaşlarla fotoğraf alış verişi yapmak… İşte bu bir sorun.

Size sürekli kendinizi suçlu hissettiriyorsa
Birisinin sürekli size kendinizi suçlu hissetirmesi ,duygu sömürüsü olmasının yanı sıra kendisini suçlu hissettiği için size baskı uyguluyor da olabilir.

PembeNar Özel

Yazarlar