Yaşam Sevgilisiyle konuşan genç linç edildi

Sevgilisiyle konuşan genç linç edildi

16.08.2008 - 01:34 | Son Güncellenme:

Askere gitmeye hazırlanan Fatih Karaduman Kütahya’da bir köyde sevgilisiyle konuştuğu için 10 kişi tarafından dövüldü .

Sevgilisiyle konuşan genç linç edildi

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde, Fatih Karaduman (20), sevgilisi Ş.U. (17) ile buluşup konuştuğu için köyün gençleri tarafından dövülerek öldürüldü.
Olay 9 Ağustos’ta Domaniç’e bağlı Çamlıca köyünde meydana geldi. Muratlı köyünde oturan ve askere gitmeye hazırlanan Karaduman, önce arkadaşlarıyla birlikte Yeşilköy’e asker eğlencesine gitti.
Sevgilisinin oturduğu Çamlıca köyüne giden Karaduman, burada Ş.U. ile buluştuğu sırada yanına gelen köyün gençleriyle tartıştı. Tartışmanın ardından yaklaşık 10 kişi Karaduman’a saldırarak dövdü. Ağır yaralanan Karaduman, köylüler tarafından Domaniç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Karaduman daha sonra Kütahya Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
 Beyin kanaması geçirdiği belirlenen ve durumunun ağır olması nedeniyle Eskişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Karaduman, burada üç gün yoğun bakım servisinde tutulduktan sonra yaşamını yitirdi.
Jandarma ekipleri olaya karıştıkları belirtilen 10 kişiyi gözaltına aldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan T.K. (17), A.K. (16), R.A. (16) ve H.B. (17) tutuklandı.

‘Motosikletten düştü’
Karaduman’ın Çamlıca köyüne motosikletle gittiği belirtildi. Karaduman’a köyün gençlerinin saldırdığını anlatan Çamlıca köyü sakinleri, “Kavgadan sonra Murat motosikletine binip gidiyordu. Bu sırada gençlerden T.K. motosikletine tekme vurdu. Murat da motosikletten düşüp başını taşa vurdu ve ağır yaralandı” dedi.

Yazarlar