Yaşam Sevgiliye infaz!

Sevgiliye infaz!

14.11.2010 - 02:56 | Son Güncellenme:

Bursa’da bir adam evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Polis, genç adamın bir süredir birlikte yaşadığı kadının eski kocasının peşinde...

Sevgiliye infaz

Bursa’da yaşayan Ersin Taşkesen (38) evinde boğularak öldürüldü. Elleri ve bacakları çamaşır ipiyle bağlanmış, ağzı koli bandıyla kapatılmış genç adamın sandalyede oturur halde bulunduğu öğrenildi. Taşkesen’in bir süredir birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi sevgilisi Hatice Ceylan’ın (29) eski eşi A.H. (29) şüpheli olarak aranıyor.
Yıldırım ilçesinde yaşanan dehşet, Hatice Ceylan’ın A.H.’den boşandıktan sonra Ersin Taşkesen ile birlikte yaşadığı eve dün sabah girememesi sonucu polisten yardım istemesiyle ortaya çıktı. Çilingir yardımıyla 3. kattaki dairenin kapısını açan polis, Taşkesen’in cansız bedeniyle karşılaştı. Taşkesen’in boğularak öldürüldüğü belirlendi.

‘Karımı nasıl ayarttın?’
Polise verdiği ifadede iki yıl önce A.H.’den boşandığını söyleyen Hatice Ceylan, “İki oğlumla birlikte, bir yıldır eşinden ayrı olan Ersin ile yaşıyoruz. Dün akşam bize gelen A.H., sevgilime ‘Sen benim karımı nasıl ayarttın’ diye çıkıştı. Aralarında yaşanan tartışmaya tanık olmamaları için çocuklarımı alıp annemin evine gittim. Bu sabah saat 08.00’de Ersin’i cep telefonuyla aradım. Cevap vermeyince korkup eve geldim. Zili çalmama rağmen açmadı. Çilingir yardımıyla eve girince bu manzara ile karşılaştık” diye konuştu.
Taşkesen’in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis, A. H.’yi arıyor.

Yazarlar