Stil Sevgiliye sıra dışı hediyeler

Sevgiliye sıra dışı hediyeler

10.02.2012 - 16:31 | Son Güncellenme:

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaştı. Hiçbirimiz eşimize ya da sevgilimize sıradan bir hediye vermek istemeyiz. Unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirebilmenin en güzel yollarından biri, birbirinden ilginç ve romantik ürünlerin bulunduğu pembebulutlar.com'a uğramak.

Sevgiliye sıra dışı hediyeler

Sevgilinize hiç unutmayacağı bir gece yaşatmak istiyorsanız ihtiyacınız olan her ayrıntı pembebulutlar.com’da. Kokulu mumlar, saten çarşaflar, masaj yağları, gül yaprakları…

Haberin Devamı


Yurtdışından özel getirilen ve Türkiye'de hiçbir mağazada bulunamayan dünyaca ünlü iç çamaşırı firmalarının özel koleksiyonları da sadece pembebulutlar.com'da... Bunların nesi ilginç diye sorarsanız çilek ve çikolata aromalı yenebilir vücut boyaları, simli vücut pudraları ve ilişkinize renk katacak birbirinden ilginç oyuncaklara ne dersiniz?

Sitede sadece bayanlara yönelik ürünler yer almıyor. Kadınlar da sevgililerine veya eşlerine hediye etmek üzere birbirinden özel iç çamaşırlarına ve birçok hediyeye de bu siteden ulaşabiliyor. Üstelik “masaj, duş, fantezi, romantik ve aşk” olmak üzere 5 ayrı sepette bulunan ürünler Sevgililer Günü'ne özel yüzde 25'lere varan indirimli fiyatlarla.

Özel paketler

pembebulutlar.com'dan alınacak her bir hediyenin tek parça veya sepet olması farketmiyor, her biri aynı özenle paketleniyor. Paket ve kargo konusunda en çok dikkat edilen konu ise gizlilik. Paketin içinde ne olduğunun görünmemesine ve kişiye teslim edilmesine da büyük önem veriliyor.

Yazarlar