Kültür Sanat Shameless ne zaman başlayacak?

Shameless ne zaman başlayacak?

21.08.2017 - 15:31 | Son Güncellenme:

Shameless dizisinin etkileri tüm dünyada yankılanmaya devam ediyor. 7 sezondur kendine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinen Shameless'ın 8. sezonunun yayın tarihi belli oldu. İşte Shameless 8. sezon yayın tarihi ve detayları...

Shameless ne zaman başlayacak

Shameless izleyicilerinin merakla beklediği yayın tarihi belli oldu. Aile temalı Amerikan yapımı ‘Shameless' dizisi 8. sezonda da yeni sürprizlerle gelecek. Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Shameless bu yıl 8. sezon bölümleriyle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Baba Frank Gallagher karakterini canlandıran William H. Macy tarafından yapılan duyuruya göre Shameless’ın yeni sezonu 5 Kasım’da başlıyor.

Aynı isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Shameless’ın başrollerinde William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Jeremy Allen Whit, Emma Kenney ve Cameron Monaghan yer alıyor.

Yedi sezondur Showtime’da yayınlanan dizi, normal aile formlarına hiç de uymayan Gallagher’ların karmaşık ve heyecanlı hayatını konu alıyor.

Chicago'nun varoş bir semtinde geçen Shameless, altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesinin zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri burkan hayatlarını anlatıyor.

Evin reisi olan Frank Gallagher (William H. Macy) sahtekar, alkolik ve utanmaz bir babadır. Fiona Gallagher (Emmy Rossum) ise kardeşlerin en büyüğü, fedakâr, bir o kadar da belayı üstüne çeken karakterdir. Dizide ailenin ve her bireyin kendi içinde yaşadığı maceralar ele alınıyor. Dizide cinsellik, eşcinsellik, alkol, uyuşturucu ve benzeri öğeler yer alıyor.

Haberin Devamı

Dizi, şu sıralar ‘Bizim Hikaye’ adıyla yayınlanacak olan yerli yapımla gündemde.

SHAMELESS

9 Ocak 2011 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan aile temalı Amerikan televizyon dizisi. Eleştirmenler tarafından övgüler alan dizi Amerika'da yüksek reyting dereceleri elde etmiştir. Değişik kategorilerde ödüller almış, defalarca Emmy'e aday gösterilmiş, misafir oyuncu Joan Cusack "Komedi Dizisi En İyi Misafir Kadın Oyuncu" dalında 2015 Emmy Ödülü kazanmıştır.