Stil ShopKrowd uygulamaları ilk kez Enmoda.com’da!

ShopKrowd uygulamaları ilk kez Enmoda.com’da!

02.08.2013 - 15:02 | Son Güncellenme:

Kişiye özel alışveriş rehberi uygulaması ShopKrowd ilk kez Enmoda.com’da! Artık ürün çeşitliliği içinde kaybolmak yok, en yakın alışveriş dostunuz ShopKrowd ile size en yakışanı bulmak var!

ShopKrowd uygulamaları ilk kez Enmoda.com’da

Türkiye’nin online moda merkezi Enmoda.com, online alışverişi kolay ve zevkli hale getirmek için modaseverleri ShopKrowd ile tanıştırıyor.

Şu anda Enmoda.com’da iki farklı ShopKrowd uygulaması bulunuyor. “Tavsiye Aracı” uygulaması, Enmoda.com ürün sayfalarına giren her kullanıcıya, kendisine benzer alışveriş zevklerine sahip kullanıcıların ilgilenmiş olduğu aynı fiyat aralığındaki benzer ürünleri Bunları da Beğenebilirsiniz başlığı altında gösteriyor. Bu uygulamanın en önemli özelliği kişi davranışlarına göre çalışması. Benzer zevklere sahip kişilerin seçtiği ürünler Enmoda.com kullanıcılarına yol gösterip işlerini çok kolaylaştırıyor. Bir alışveriş kulübünde tavsiye aracının bu şekilde uygulanması Türkiye’de bir ilk!

Enmoda.com’da yer alan bir diğer ShopKrowd uygulaması ise “Sosyal Paylaşım.” Bir ürünü satın almaya karar veremeyen kullanıcı, bu uygulama sayesinde Facebook arkadaşlarına danışıp onların yorumlarını alabiliyor. Artık arkadaşınızı yanınıza alıp mağaza mağaza dolaşmaya son! İlerleyen zamanda, bu uygulama içinde benzer zevklere sahip Enmoda kullanıcıları arasında mesajlaşmayı sağlayacak bir sekme açılması da planlanıyor. Bu mesajlaşma özelliği, hem Türkiye hem de global boyutta bir ilk olacak!

İlk kez ’da deneyimleyebileceğiniz ShopKrowd ( shopkrowd.com ) uygulamalarıyla artık alışveriş daha kolay, daha keyifli ve daha isabetli!

Yazarlar