Stil Silk and Cashmere 2016-2017 Sonbahar-Kış

Silk and Cashmere 2016-2017 Sonbahar-Kış

05.10.2016 - 11:42 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının ‘en değerli’ iki elyafı olan saf kaşmir ve saf ipeği koleksiyonlarına yansıtarak kadın-erkek her yaştan tutkunlarını yaratan Silk and Cashmere, yeni sezonda da vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

Silk and Cashmere 2016-2017 Sonbahar-Kış

1992’den beri sunduğu klasik parçalarıyla kendini halihazırda kanıtlamış olan Silk and Cashmere; kaşmiri hiç akla gelmeyecek detaylarla buluşturduğu yeni sezonda moda dünyasını çok şaşırtacak.

Haberin Devamı

2016-2017 Sonbahar-Kış Kadın koleksiyonlarında dikkat çeken parçalar arasında; farklı renk ve model alternatifleriyle asimetrik hırkalar, renk yağmuru tweed kazaklar, pançolar, kaşmir-ipek karışımı ultra hafif bluzlar yer alıyor. Siyah, kahve, gri renklerin yanı sıra; pembe, ekru, bordo, saks mavisi gibi bu sezonun öne çıkan renklerinin göze çarptığı koleksiyonların tamamlayısıcı atkı, eldiven, bere ve ipek fulardan oluşan aksesuar grupları oluyor.

Erkek koleksiyonlarında ise; tüm zamanların vazgeçilmezi olan polo yaka ve V yaka kaşmir kazaklar alternatif renklerde karşımıza çıkıyor. Bu sezon kazaklara ek olarak kapişonlu/kapişonsuz hırkalar, kısa kollu polo tişörtler, daha spor tasarlanan bisiklet yakalı kazaklar tarzını düşünen ve koruyan erkeklerden tam not alıyor.

Haberin Devamı

Aradığınız Çarpıcı Parçalar Rönesans Kolesiyonu’nda!

Son yıllarda ‘Rönesans’ olarak adlandırdığı yenilenme sürecini Rönesans Koleksiyonu ile taçlandıran Silk and Cashmere alışılmışın dışındaki tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Silk and Cashmere’in alışık olduğunuz dokusu ve kalitesi, sezonun etkileyici trendleriyle yorumlanarak Rönesans koleksiyonunu oluşturuyor. Rönesans Koleksiyonu’nun en büyük özelliği ürünler kadar detayların da dikkat çekici olması...

Kadın koleksiyonlarında yer alan parçalar arasında; dik yaka omuz dekolteli kazaklar, V yaka sırt dekolteli kazaklar, metal zincir geçişi olan uzun hırkalar ve pançolar bulunuyor.

Erkek koleksiyonlarında ise; fermuar geçişinin tüm yakada devam ettiği hırkalar, omuzları yırtık kazaklar, ‘Bombers’ montlar dikkat çekiyor.

Silk and Cashmere’den Emre Karayel’li Yeni Sezon Daveti

Moda dünyasının en değerli iki elyafı olan saf kaşmir ve saf ipeği koleksiyonlarına yansıtarak dünya markası olan Silk and Cashmere yeni sezon davetini Zorlu Cantinery’nin leziz kahvaltısı eşliğinde gerçekleştirdi.

Ayşen Zamanpur ve Ferhat Zamanpur’un ev sahipliğinde, Emre Karayel’in moderatör olarak katılımıyla gerçekleşen davette, konuklar klasik parçaların yanı sıra ‘Rönesans’ koleksiyonundaki daha genç, stil sahibi ve yırtık, transparan, metal zincir gibi çarpıcı detaylarıyla dikkat çeken parçaları inceledi.

Haberin Devamı

Emre Karayel’in moderatörlüğüyle gerçekleşen sohbet kısmında; Emre Karayel’in kendine has eğlenceli yorumlarıyla sorduğu sorular karşısında, Ayşen Zamanpur ve Ferhat Zamanpur kaşmiri, anne-oğul arasındaki çalışma farklılıklarını ve 1.neslin markayı yaratma, 2. neslin markayı farklı bir noktaya taşıma yolculuğunu davetlilerle paylaştı.

Tüm bu yenilikleri keşfetmek için Silk and Cashmere mağazalarına ve Silkandcashmere.com‘a uğrayın.

Yazarlar