Dekorasyon Silverline'dan yepyeni bir davlumbaz

Silverline'dan yepyeni bir davlumbaz

08.12.2011 - 11:20 | Son Güncellenme:

Birbirinden farklı tasarımları ile pek çok ödül alan Silverline, davlumbaza bakışınıza yeni bir soluk getiriyor.

Silverlinedan yepyeni bir davlumbaz

Dekoratif camlı, abajur tipi davlumbaz Comet mutfağınızı şıklaştırırken sahip olduğu fonksiyonel kullanım özellikleri sayesinde de yemek pişirmeyi keyifli hale getiriyor.

Haberin Devamı



Ürünlerinde estetik ve teknolojiyi birleştiren Silverline, tasarımı ile diğerlerinden ayrılan yepyeni bir davlumbaz ile geliyor. Silverline Comet model davlumbaz, Silence Serisi altındaki davlumbazlardan biri olarak mutfağınıza huzur ve sessizlik getiriyor.



Comet, farklı tasarımı, paslanmaz çelik dış düzeyi ve etrafında bulunan LED aydınlatmaları sayesinde diğerlerinden kolayca ayırt edilebiliyor. Güçlü LED aydınlatmalı 3 adet beyaz temperli cam ve 3 power led alt aydınlatma ile davlumbazınızın mutfağınızda bir abajur gibi ışıldarken size de yaptığınız yemekleri keyifle yemek kalıyor. Otomatik kapatma fonksiyonu ve filtre doluluk uyarı sistemi ile sorunsuz kullanım keyfini yaşatan Silverline Comet ile mutfağınızın keyfini süreceğiniz zamanlar sizi bekliyor.

Haberin Devamı



TURBO düzeyinde biri faklı olmak üzere sahip olduğu 5 farklı emiş gücü seviyesi ile mutfaklarınızda yemek kokusu bırakmıyor. Dijital ekranı üzerindeki elektronik kontrol paneli sayesinde davlumbazınızı her an kontrol edebiliyor, alarmlı uyarı sistemi sayesinde ise tehlikeli durumlara karşı davlumbazınız tarafından uyarılıyorsunuz.

Yazarlar