Stil Simay Bülbül Modazon’un açılışını “Tutku Bahçeleri” Koleksiyonu ile Kutluyor!

Simay Bülbül Modazon’un açılışını “Tutku Bahçeleri” Koleksiyonu ile Kutluyor!

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin ilk Editorial Video Kataloğu Simay Bülbül’ün tasarımları ile Modazon için çekildi.Modazon açılışında Simay Bülbül'ü konuk etti. Türkiye'nin ilk Editorial Video Kataloğu Bülbül’ün deri ağırlıklı koleksiyonu için çekildi. Simay Bülbül Modazon için özel hazırladığı koleksiyonun “tutkulu tasarımlar” dan oluştuğunu ve bu koleksiyonun tasarımcının önümüzdeki sezon koleksiyonlarından ipuçları barındırdığını belirtti.

Simay Bülbül Modazon’un açılışını “Tutku Bahçeleri” Koleksiyonu ile Kutluyor

Modazon açılışında Simay Bülbül'ü konuk etti. Türkiye'nin ilk Editorial Video Kataloğu Bülbül’ün deri ağırlıklı koleksiyonu için çekildi. Simay Bülbül Modazon için özel hazırladığı koleksiyonun “tutkulu tasarımlar” dan oluştuğunu ve bu koleksiyonun tasarımcının önümüzdeki sezon koleksiyonlarından ipuçları barındırdığını belirtti. Bülbül, Modazon’la çalışan ilk tasarımcı olduğu için mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

İşte Modazon, konuk ettiği ilk tasarımcı Simay Bülbül’ün Tutku Bahçeleri koleksiyonu ile karşınızda…

Özgür bırakılan bedenimizin ruhunu saran sarmaşıklar…arzularımıza meydan okuyan vazgeçilmez tutkular…yarınların kokusunu düşlerimizde hissettiren rengarenk çiçekler… ve her kadının içinde biryerlerde yaşattığı tutku bahçeleri…

1.Sezon Oyuncuları

Moda Tasarımcısı: Simay Bülbül

Fotoğrafçı: Sedat Doğan

Stilist: Umut Eker

Model: Didem Soydan

Hair Stylist: Tayfun Kaydok

Make-Up Artist: Çiğdem Yartaşı

Yazarlar