Yaşam Sinyor Cambaz kaçamadı

Sinyor Cambaz kaçamadı

07.02.2010 - 00:30 | Son Güncellenme:

Yeşilköy’de 5 Ocak 2010’da arkadaşıyla birlikte kapısını kırarak girdiği evde bulunan kasayı içindeki 1.5 milyon liralık ziynet eşyasıyla birlikte çalan ve bunu gören komşuları silahla tehdit eden “Sinyor Cambaz” lakaplı Ejder T. (26) gözaltına alındı.

Sinyor Cambaz  kaçamadı

İki hırsız onları fark eden kapıcının kilitlediği dış kapının camını kırarak kaçmış, kasayı çaldıkları otomobile yükleyip ekmek dağıtan bir kamyonete de çarparak olay yerinden ayrılmışlardı. Polis, tanıkların verdiği eşkâlden yola çıkarak hırsız-lardan birinin eski sabıkalı Ejder T. olduğunu tespit etti. Ejder T.’nin evinde, çalınan bazı ziynet eşyaları ile 56 bin TL ele geçirildi. Maltepe’de arkadaşının evinde yakalanan Ejder T., bazı ziynet eşyalarını 200 bin lira karşılığında bir kuyumcuya sattığını söyledi. Gözaltına alınan Yüksel K., altınları aldığını ve eritilmesi için Kapalıçarşı’ya gönderdiğini söyledi.
Sorgulanan Ejder T.’nin kokain bağımlısı olduğu ortaya çıktı. Ejder T.’nin ev ve işyeri hırsızlığı suçlarından daha önce polis tarafından 55 kere gözaltına alındığı belirlendi. Polis Ejder T.’nin suç ortağını arıyor.

Yazarlar